perjantai 31. toukokuuta 2013

Kangilla kouluilua, maastolenkki ja tunti!

Keskiviikkona siis mentiin Roosan kaa yhessä tallille ja päätettiin kokeilla Ketulla kankisuitsia. Roosa meni eka Ketulla ja sitten kun Roosa oli ratsastellu tarpeeksi, niin mä hyppäsin selkään. En ollut ennen mennyt kangilla, mutta Roosa onneks oli, nii vähän huomautteli, jos kanki oli liian kiree/löysä. Vähän mulla oli ongelmia ton kangen kanssa, kun ohjat valu koko ajan kädestä ja sitten kun keräsin ohjia takasin niin välillä kanki meni liian tiukaksi yms.

No mutta Kettu oli aika mukava ratsastaa! Aika paljon yritin ratsastaa vasempaan, johon Kettu on vähän huonompi ravissa ainakin. Laukassa Kettu oli taas tosi mukava, ravissakin tuli hyviä pätkiä aina sen verran kun ite jaksoin istua. Mulla kun vaan tuppaa jalat heiluu Ketun ravissa aika paljon ja en vaa jotenki pysty istuu sen ravissa ympyrää pidempää.. Noo enköhän totu tässä pikkuhiljaa siihenki! Mutta Kettu oli hieno, loppuukohden alko vähä väsymää, joten sitten pikkuhiljaa aloin lopettelemaan.







Ratsastuksen jälkee Kettu pääsi pesulle ja sitten vietiin poni syömää vihreää!

Eilen kävin ratsastelemassa Ketun. Lähettii maastolenkille ilman satulaa. Aika käyntipainotteisesti mentiin, mutta käytiin ravisuoralla laukkaamassa se suora edestakas. Takaspäin Kettu halus mennä aika kovaa, eikä mulla paljoo ollu päätösvaltaa vauhdista.. Yritin vaa pysytellä kyydissä ja varsinkin siinä siirtymisessä laukasta käyntiin oli vähän ongelmia, kun piti yrittää siinä ravissa pysytellä. Käytiin vielä lopuksi kävelemässä pikku lenkki metsäpolulla ja sitten vein ponin talliin.

Tää oli sitten vika kerta täällä tallilla. Kettu siis muuttaa lauantaina Helsinkiin ja siellä sitten jatkuu menot, kaksi kertaa viikossa.

Tänää mulla oli tunti ja pitkästä aikaa sain Czaplinekin! Verkassa se oli jotenki aika vinkura ja epätasainen. Kumminkin verkan jälkeen tehtävässä oli jo parempi ja rento! Oltii koko tunti ympyrällä, jossa väistätettiin takaosaa ravissa ja käynnissä. Ravissa ja laukassa  aseteltiin hevosia ulospäin. Czapa teki tehtävät hyvin ja asettu hyvin, se oli aika kivan tuntunen eikä mennyt vahvaksi, joka mulla yleensä tapahtuu sen kanssa.

verkasta, videolta.
Tein muute tässä yks päivä Ketulle oman sivun tonne ylös ja olihan sitä pakko Rommillekki tehä, kun sen kanssa sen verran kumminki puuhastelen ja nyt kesällä yritän vielä enemmän.. :) Sunnuntaina mennää Nellin kanssa tonne tallille missä Rommi, Micki & Vippi asuu ja tehää näillä näkymin siitä päivästä videopostaus pitkästä aikaa(?)!

16 kommenttia:

  1. oii iha sika kiva postuss ♥ oisit tehny videokoosteenki!! ;) mut jooo tehkää ihmees videopostaus ne on parhaita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos♥ ja en jaksanu tehä koostetta... :D

      Poista
  2. Ihana Kettu! Kuulemma Jokelan tallille on tullu uus hepo!:) vaik enhän mä siellä enää käy:(

    VastaaPoista
  3. oih pro alisa ja kettunen ♥
    jeejee pian pääsen kuvaa teitä! ^_^

    VastaaPoista
  4. oii alisa vitsi meette hyvin!!! ♥♥ jes hyvää ihanaa!!:D näytät jotenki pikkuselt tuol seläs :3 pikkuallu XD <3 mut joo super kiva postaus ja ihan mahtavii kuviii taas! :) ja jes saatte luvan tehäkki videopostauksen teit hönöi on nii kiva kattoo ♥_♥ ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pyhpah kiitoss!!♥♥ hahhah, tosi pikkuselt.. XD

      Poista
  5. Hienot! voiku kettu näyttää pieneltä :D

    VastaaPoista
  6. voi jukran pujut :O nyt ooollaa ylpeit taas sust alkobakasa <3 aina niin hyvä.. hienoo alko miu <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia c: Mihin päin Helsinkiä Kettu muuttaa? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kettu muuttaa Tuomarinkylään :)

      Poista
    2. Oi sit saatan nähdä teidät joskus :D Mun hoitsu asuu kans tuomarinkylässä yhdessä niissä yksityistallilla (:

      Poista
    3. Jee kiva! Eiköhän me sitten törmäillä ;)

      Poista