keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hyppypäivä!

Eilen kävin siis Ketun kanssa maastoilemassa. Reilu tunti mentiin käyntipainotteisesti ja pääasiassa metsäpoluilla. Pari ravi-laukka pätkää otettiin sitten siinä isommalla tiellä, mutta ihan rento lenkki mentiin.

Tänään sitten oli vuorossa hyppypäivä! Oona tuli mukaan kuvailemaan ja keksi mulle tehtäviä yms. Menin Oonaa ennen jo tallille, laitoin ponin kuntoon ja kävin laittamassa esteet valmiiksi. Laitoin kahen esteen jumppasarjan, pari pystyy ja okserin. Sitten kun Oona tuli niin mentiin kentälle ja alottelin aika nopeesti laukassa, koska siinä Kettu herää nopeemmin.

Pikkuhiljaa alettiin hyppäämään ja hypyt suju ihan hyvin. Kettu hyppäs tosi hyvin vaikka ite olinkin aika hukassa, mutta onneks pääsen nyt Ketun kanssa useemmin hyppäämään, kun nyt oon päässy hyppäämään vaan n. kerran puolessa vuodessa... Yhelle esteelle en saanut millään askelia sopimaan, mutta Kettu rehellisenä ponina hyppäs paikasta kun paikasta vaikka mä möhlin sielöä selässä.. Lopuksi otettiin pari hyppyy vähän isommallekkin esteelle ja poni hyppäs niiin hienosti!








hieno poika!

18 kommenttia:

  1. ihana banneri ja hienosti meette! :)

    emmajaharmony.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. kettu on tosi söpö ja meette aina nii kivasti! :)

    VastaaPoista
  3. oijoooooooooooooooooooi mikä upee pari ♥____♥
    wauu kisoihin siitä! ihan sika mahtavan näköstä, hienoo ;) kettu on kyllä kunnon tykki, fiiiu kivaa et pääset hyppäilee bojoingggg ! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä semmone estepouni♥ hahah, kiittii!♥:)

      Poista
  4. XD outoo nähä sut hyppäämäs!!!!!!!!1 mut jeje♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD ei oo kohta enää ku pompin useemmi! must tulee esteratsastaja :)

      Poista
  5. Vautsi kun meette hienosti!!:) Jos kelpaa, voisin tehä sulle bannerin? Esimerkkiä löytyy, jos kiinnostaa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:) ja juu saa tehä bannerin, vaikka just vaihoinkin. :D Mutta jos haluut tehä, tee ihmeessä! ja mielelläni katon esimerkkejä, jos kerta on näyttää.. :)

      Poista
  6. oiiiii wiii kui hienostiii♥♥

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus! Voitko tehä jonkun lifestyle postsuksen? Ja/tai mydayn ??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää kattoo, en oikein osaa kirjottaa lifestyle postauksia... :D

      Poista
  8. ounouuuu mikä hyppyvillitys teille tuuppareille on tullu?! :D mutta hienosti meette ketun kaa, se on aika näppärän näköne ponny ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah XD nyt kun on mahdollisuus hyppää nii kyllä sitä hyppää mielellää! ;) hihi kiitos! se on kyllä tosi näppärä, varsinki esteillä♥

      Poista