tiistai 28. toukokuuta 2013

27.5 ja uimareissu!

Eilen kävin ratsastamassa pitkästä aikaa Ketun. Kettu oli siis viime viikolla neljä päivää poissa kotoota, joten pääsin sillon menemään vaan maanantaina. Mutta tällä viikolla meen taas tavalliseen tapaan kolme kertaa, itseasiassa neljä!

Tuulia tuli mukaan kuvailemaan ja menin kentällä koulua. Laitoin alkuun gramaanit, ihan vaan omaa työtäni helpottaakseni, ettei tarvinnu puol tuntii keskustella siitä, että mitenpäin mennään ja kun tarkotuksena oli harjotella siirtymisiä ja lisäyksiä, joissa se aina nousee. Otin ne kuitenki aika pian pois, koska oli jotenki kokoajan tiellä ja muutenkaan en oikeen sitten lopulta pitäny ees suunnitelmastani kiinni.. Työskentelin aika paljon laukassa, siinä se oli aika hyvä ratsastaa. Tein myös vähän kokoamisia ja laukanvaihtoja, ei kyllä taidettu saada yhtäkää puhdasta vaihtoa, kun vaihto aina eka edestä ja sitten parin askeleen päästä vasta takaa.. Ravissa en saanut ihan ponia läpi, itekki olin kyllä tosi laiskalla tuulella ratsastaa. Mulla on Ketun kaa se ongelma, että se on vähän sellasta että ympyrän verran ravia ja sitten otan käyntiin ja kun sitä ravia just pitäis mennä, kun mulla on siinä vielä niin paljon tekemistä, en vaa saa sitä siin hyväks! (paitsi 10 min lopussa..) Lopussa saatiin kyllä parinkin ympyrän verran ihan ok ravi pätkää ja sitten pikkuhiljaa alettiin lopettelemaan.

Mentiin vielä lopuksi syöttelemään vihreää ja otettiin parit kuvatki! Mutta ratsastuksesta ette saa nyt kuvia, koska Tuulia otti pääasiassa videoita.


Tänää lähettiin Roosan kanssa uittamaan Kettua! Matkaa uimapaikalle oli noin kuus kilometriä yhteen suuntaan ja jonkun tunnin verran sinne käveltiin. Kettu käyttäyty tosi fiksusti koko matkan, vaikka piti mennä monen pelottavan asian ohi (esim ylittää piitkä silta, jossa meni paljon autoja alla) mutta hienosti selvittiin, reipas poika! Perille päästyä satula ja suojat vaa pois ja sitten veteen! Tai no alussa Kettu ei suostunu mennä sinne, mutta kyllä se sitten lopulta tuli sinne, kun maasta talutettiin. Siellä sitten uiskenneltiin jonki aikaa ja aina rantaan päin Ketulla oli kauhee kiire ja ravissa se sieltä aina halus tulla pois. Kerran mä sieltä onnistuin veteen tipahtaa, kun Kettu teki jonku ihme pompu ja käänty rantaa päi ja roikuin siinä harjassa jonkin aikaa ja se vaa ravas ja lopulta olin siellä vedessä.. :D





Huomenna mennää Roosan kaa myös Kettu puoliksi ja torstainaki varmaa mennää kahestaa Ketun kaa maastoilee! :)

18 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Missä päin olitte tuolla rannalla, oliko hyvä pohja? :) Me ollaan taidettu jossain samalla suunnilla kärryillä mennä, ainakin muistikuva on tosta sillasta jonka yli ponia jänskätti mennä kun autot kiiti hurjaa vauhtia alla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tää on oittaalta, vähän syrjemmästä rantaa, missä ei ihmisiä niinkään pyöri. Ja itseasiassa oli hyvä pohja ainakin siihen saakka kun itellä ylsi jalat pohjaa. :)

      Poista
  2. Ooii ihanii kuvii <3 noi uitto kuvat !! Kohtahan ompi muutto ja meikäläiset tulee kuvailemaa (ehkä jopa useimmi kosk nii lähel!) ihana postaus hihii <3 :*

    VastaaPoista
  3. tosi ihania kuvia taas, varsinki toi kukkapeltokuva on ihana <3 ja aahh vettä!! :P voi vitsi tekee mieli mennä uimaa ku näyttää viel nii siniseltä toi vesi! :DDD näin kuuman päivän ku ois polskimas <33 oijoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! :) hihi, se oli kyl tosi kivaa ja vesiki oli aika lämmintä! :Dd

      Poista
  4. uiiii sika ihaniii kuvii ja muutenki kiva postaus! :))

    VastaaPoista
  5. Mistä oot ostanu sen ruskee-valkosen raitahuovan mitä käytät Ketulla?

    VastaaPoista
  6. oii ihanii kuvii ♥
    jeejee kohta nähää ja pääsen kuvailee teitä paljon!! ;)

    VastaaPoista
  7. Ihana toi toka kuva :) Ootte söpö pari :)

    VastaaPoista
  8. oiiiii ihanaa ♥♥ ja noi uittokuvat ihanaaaa!! vaik itte sanonkin XDXD

    VastaaPoista
  9. Tosi kivan näköstä te ootte hyvä pari :) !!

    VastaaPoista