maanantai 20. toukokuuta 2013

Huonoja uutisia, maastolenkki ja vanhoja kuvia..

Ääh... Chilla oli torstaina ollut vähän ep vikan tunnin jälkeen... Perjantaina se oli jaettu mulle tunnille, koska päivällä se ei ollut ep, mutta sitten kun menin sillä tunnille niin oli taas ep... Ilman suojia ei niin pahasti, mutta suojien kanssa joo, just se jalka, missä sillä on liikaluu.. :( Tosi huono tuuri, just viikko enne kisoja heppa ei ookkaa kunnossa.. No nyt vaa toivotaa että se parantuis, perjantaina laitoin sille kylmät 20 minuutiks ja nyt sitten sen jalkoja on varmaa kylmätty muinakin päivinä...

Tänää kävin liikuttelemassa Ketun, Alica piirsi mulle kartan, mistä pääsisin ravihevosten teille. Sinne siis lähin ja perille löysin, jee kiitti Alicaa! :) Siellä sitte laukkasin yhen aika pitkän suoran ja annoin Ketun mennä omaa vauhtiaan, poni painelu korvat tötteröllä vaa eteenpäin, tui.. Sitte se tiet loppu ja tajusin, että heei, Topihan asuu tästä parin kilsan päässä ja ajetaan täältä aina ohi ku mennään Topille! Noo jatkoin matkaa ja menin takasin sen suoran ja lähin sinne toisille teille.

hui
 Siellä oli tosi paljon kaikkii reitteja ja tiet vaa jatku kokoajan ja siin ois voinu laukata vaikka puoltuntia putkeen, niinkun Alica sanokin! No lopulta en ees tienny missä oon, mutta kävelin vaa tietä eteenpäin ja lopulta päädyin siihen issikkatalli Fagerängille ja siitä ohi pääsy oli aika haasteellista, kun siellä on aina possu vapaana ja Kettu ei millää suostunu mennä sen ohi vaan peruutti vaan.. Tulin sitten alas ja päästiin n. 5 min päästä ohi siitä ja sieltä kautta sitten paineltii kohti kotia ja käveltiin Topi tallin ohi, siellä se laitumella oli paisumassa! Pari tuntia tossa reissussa vierähti ja niitä teitä ois jatkunu vielä nii paljon, että täytyy koittaa vielä kerran kävästä tuolla! Tajusin kans jossain välissä matkaa, että tuollahan mä oon Topinkin kanssa maastoillut! :)

Tässä tämmöne pieni video Ketusta, jonka väsäsin..










  

Paras poni & isoin ikävä..♥

18 kommenttia:

  1. etkö mee ruubenilla enää ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ruuben muutti pois.. takaisin edelliselle omistajalle.. :'( enemmän voit lukea tämän videon infosta: https://www.youtube.com/watch?v=6bJuBMxcIgg

      Poista
  2. olehyvää!! :DDD oli ilo auttaa xD ihana toi video ja noi ruuben kuvat on tosi ihanii!! olitte tosi hyvä pari! :)

    VastaaPoista
  3. Oii vähä ihana postaus! <3 harmi toi cilla juttu... :( ihanii kuvii ja super ihana toi kettu video, kommaan siihe sit koneel ;) hihihii !!

    VastaaPoista
  4. sulla on kiva blogi :D liittyisitkö mun blogiin http://hucklebukle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tää on tosi ihana blogi, jään seurailee:)

    http://roosajacleo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva blogi ja ihana hevonen:) Onko oma (toi kettu)?
    Käyppäs kattomassa mun blogia:)

    http://susannenblogii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo oma, vuokraan. :) kiitos! ja käyn kurkkaa sunkin blogin :)

      Poista
  7. Ihania kuvia!<3 käyks kattoo mun blogii:minunelama2.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus, vaik en voinukkaa kattoo videoo, katon sen myöhemmin (ellen oo jo kattonu, näyttää nimittäin tutulta :D) :) Ja Ruuben näyttää/näytti kyl tykkäävän sust paljon!! + Älä turhaan suttaa noit sun silmii/suuta, parempi ilman ;) No mut kiva postaus!! :)

    VastaaPoista