lauantai 29. joulukuuta 2012

vikat tunnit ja muita ratsasteluja

Oho tää mun viime perjantain tuntipostaus on jäänyt julkasematta, mutta tässä se nyt tulee! Eli viime perjantaina mulla oli kaks tuntii, otin nimittäin rästin jollekkin tunnille vaan missä oli tilaa, kun melkee millään tunnilla ei ollut tilaa. No se oli joku vähä vähemmän ratsastaneiden tunti, mut iihan sama. Sain siihen Leon eli taas uusi tuttavuus, sekää ei oo kovin kauaa Peikissä ollut. Verkkailtii aika kauan ja Leo oli melko hidas pohkeelle ja pari kertaa nyki ohjii ärsyttävästi. Laukassa menin kevyessä istunnassa ja laukan jälkee Leo alko liikkuu tosi hyvin ravissakin. Verkan jälkee tultii jotain missä oli puomi-kavaletti-puomi ja tossa sitte vaiheltii askelten määrää puomien ja kavalettien välillä. Ite olin iha hukassa, ku en oikee osaa hypätä ja viimeks olin menny jotain esteitä varmaan puolisen vuotta sitten, Sohvilla. Mutta joo, sain kyllä jossai vaihees ihan onnistuneetkin askeleet puomien ja kavalettien väliin, Leoo vaa piti vähän patistella etee, ku oli vähän hidas.. Lopuksi mentiin vielä loppuverkkailee hankee, pari heppaa oli vähä innoissaa nii Leoki sai kerran jonku sätky ja sen jälkee oli kyllä ponissa pidättelemistä.. :D Hauska tunti kyllä oli!

pieni huonolaatuinen kooste Leosta, kun en jaksanut lataa tubeen. (c) Jeanette, kiitos taas!♥ Ja siks lyhyet jalustimet, ku vähä hypeltii.

Oman tunnin menin Chillalla, jee! Verkkailtii eka maneesissa ja Chilla oli ihan ok. Mentii sitten hetken ravailun jälkeen vähän hankeen ravailee ja laukkailee ja sielki suju ihan hyvin, poni oli energinen. Tultiin vielä maneesiin ja saatii päättää vikan tunnin kunniaks, että mitä tehään. Mentii sitte ympyrällä koko lopputunti. Väistäteltii siin takaosaa ulos ja sillee. Itellä ei ollu oikeestaa yhtää fiilistä ratsastaa, mut kai se ihan ok meni. Ens vuonna sitten jatkuu sitten tunnit! :) Ja la+su oli katrilliharkat ja maanantaina katrilli (josta lisäsinkin jo kuvia, joten ei siitä sen enempää)

Keskiviikkona lähettii Nellin kaa Veeralle ja tässä vähän kuvia sieltä! :) Nassesta perjantailta:


hieno nappe♥




Sori laatu, ladattu fb:stä..  Mutta täs vielä tänäseltä pari kuvaa!





Ainiin, Nelli teki mulle uuden bannerin (Veeran avustuksella), kiitos! :)

8 kommenttia:

  1. OIH hurmaava banneri;) ja ihanii kuvii <3

    VastaaPoista
  2. hieno banneri ja hyvihän sä meet puomei vaikket oo hyppiny pitkää aikaa !! :D ihanii kuvii tuolt veeralt ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana bannnnnneri ♥ ja oi sinä pro ratsastaja, puhun nyt tosissani!!!!!!!! Sun pitää tulla koutsaa mua ja vangulia, nyt hetiiiiiiiii ♥ XD ja kivoi kuvii ja alisa the ponikuski hmm mielenkiintonen toi kuva missä on toi poni :D:D:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... tessaa! mutta voi kiitos♥ ja hahahh, äläs ny XD

      Poista
  4. uuuu hieno banneri dyyyyyyyyyd ;)) ja kiva postaus taaas prooooridailija ♥

    VastaaPoista