sunnuntai 9. joulukuuta 2012

blogi 1 vuos!

Hui, tänään on vierähtänyt tasan vuosi siitä, kun perustin tän blogin! Ompas aika menny nopeesti, tuntuu että ei siitä kauaa ole, kun tän perustin. Blogi on saavuttanu vuodessa reilu 260 lukijaa+kaikki anonyymit. Kiitos siis kaikille jotka tätä jaksaa seurailla! :) En ois tätä blogia aloittaessa uskonu saavani tollaisia lukijamääriä... Päätin nyt tehä tohon tollasen kyselyn, että millasta postausta haluatte, kun ihmiset jaksaa paremmin vastailla noihin, kun kommentoida. Eli vastailkaas siihen ja jos on jotain muita ehdotuksia niin kommentoikaa ja anonyymina lukijat vastailkaa myös tohon ''luetko anonyymina'' kyselyyn. Ja tietty saa muitakin ehotuksia antaa liittyen blogiin yms! :)

Ruubenillakaa en oo nyt mennyt (oon kyl siis tallilla käynyt silti) 5 viikkoon!?... Eka poni onnistu satuttaa jalkansa, sitten kun poni tuli kuntoo (sai alkaa kävelee) nii tuli nää lumikelit, eikä ponilla oo vielä hokkeja. Ja nyt sitte eräästä syystä ei saa käydä... :/ Toivottavasti ensi viikolla sitten!

mun sormi, kiitti ruube....<3

6 kommenttia:

  1. Se tunne ku mä kattelen vastausvaihtoehtoi kysymyksii ja rastittelen mielenkiintoset sillee "videopostaus joo, varustepostaus joo..." ja koht huomaan et laitoin kaikkii rastit mut eipä kai tuo mitää meinaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Sama ku Veeral ^ :DD mut voi aw ruuben vei sun sormen :) noei, hyihyi tuhma poika!
    millo me nähäään<3? mulla on ikävä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa :Dd ja niimpää, ei ollu eka kerta... ja nono millos käviis? ;) Lomalla ny viimestää!<3

      Poista
    2. JOO lomalla todellakin.. <3 ja kelaa kohta miun ponnyki tulee :33

      Poista