lauantai 15. joulukuuta 2012

linssi & ruuben [paljon kuvia]

Eilen menin Lindsaylla piitkästä aikaa, jee! Se oli jo alusta alkaen tosi rauhallisen ja rennon tuntunen, jalkaakin sai käyttää ilman et se pomppas ilmaan. Laukassakin Linssi oli tosi kiva ja melko rauhallinen, nosti laukat pelkästä ajatuksesta. Laukassa pystyin varmaa ekaa kertaa jopa istuu siellä, kun sain sen menee laukassaki rauhallisesti kerranki. Välillä lähti vähän juoksee ja sit otin kädel, joka ei auttanu yhtään asiaa, mut tajusin sitte, että jos otan kädellä ja jään vetää nii se vaa pahentaa tilannetta. Olin vaa ite rauhallinen ja jäin ympyrälle koittaen jotenkin istuu siellä ja pidin rennon käden nii sit se taas rentoutu ja meni rauhallisesti.

Verkan jälkeen jatkettii vähän viime tunnista eli tehtiin lyhennyksiä. Pitkät sivut lyhentäen ja muuten normaalia ravia. Alussa mun käsi ei ollu tarpeeks rento mut sit ku muistin ite päästää heti kädellä kun poni reagoi pidätteeseen nii sit tuli hyvii lyhennyksii ja Linssi pysy rentona. Linssi alko tekee tosi hyvin iha pienist avuista lyhennystä ja oli iha superr! Siel pysty vaa istuu ihan rauhassa ja poni toimi ku ajatuksen voimalla. :D Vaihettii viel suuntaa ja tehtii vähä laukas lyhennyksii eli lyhennettii toinen lyhyt sivu aina. Toi ei kyl onnistunu meijä osalta, kun mentii suoraa uraa pitkin laukkaa nii alko juoksee ja en sit pystyny yhtää istuu siellä ja jäin vetää liikaa ja poni jännitty. Saatiin kyllä lopussa yks ihan ok lyhennys pari askelta nii lopetin sit siihe ja aloin loppu ravailee.

Onnistunut tunti siis paitsi toi vika laukka lyhennys hommeli. Linssi on kans kyl nii super hepsu!

Tänää sitte mentiin tallille Nellin kaa, mun piti pitkästä aikaa päästä kunnolla ratsastelee Ruubenilla (kuus viikkoo sitte viimeks menin sillä), mut emmä sit niinkää kunnolla päässykkään. Oltii tallilla joskus kahelta, kuvailtii pouneja ja sillee, koska Ruubenin toinen vuokraaja oli ratsastaa Ruubenilla vaikkei sen pitänyt tulla...



hahah, iloset ponit...



En sitte enää viittiny mennä kunnolla Ruubenilla, kun oli jo kumminkin liikkunut. Menin kumminki noin 15 min käyntiä ja pari ravi pätkää, kun poni halus. Riimulla siis vaa rennosti ja poni oli tyytyväisen oloinen. :) Sitte menin talliin ja siellä hoidin ponia kauan kun Nelli jäi vielä hetkeksi ratsastelee. Lähettii sitte joskus viiden jälken asemalle päin kävelee.

 


väsy

söps

10 kommenttia:

  1. hihiii ihana postaus :)! ens kerral sit videooooki ;)

    VastaaPoista
  2. Just söpö postuauus :3 Ens kerral videopostuuus ? (;

    VastaaPoista
  3. Mistä oot ostanu ton KL liivin?

    VastaaPoista
  4. Sulla on tosi kiva blogi.:) www.larijasuvi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Saanko tehä susta ja vaikka Ruubenista videon youtubeen? :) lupaan että tulee hyvä! :)
    Olen tubessa TheHorseclips


    Kiitos ihan sikana jos annat!!!!!! <3<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valitettavasti en anna kun pääasiassa vaan kavereiden tehdä meistä videoita... :/

      Poista
    2. harmi:( olisin saanu niin hyvän idean tehä susta ja Ruubenista..:)

      Poista