perjantai 7. joulukuuta 2012

Chilla+pari videoo

Heippa! Tänää mul oli tunti Peikissä ja menin taas uudella tuttavuudella, 5-vuotiaalla Chillalla! Se tuli kai viime viikolla ja tää oli Chillan neljäs tunti vasta. Mä en ollu ees ikinä koko hevosta nähny enkä mitää siitä hevosesta ollu kuullukkaan... Mutta tuntiin..

Chilla oli heti kun otti ohjat käteen niin tosi kivan tuntunen. Ravissa oli melko hyvä ja rento, mutta tuppas helposti mennä kuolaimen taakse. Laukassakin oli tosi kiva, vaikka pari kertaa juostiikin melkeen seiniä päin, kun en ite oikee ohjannut. Laukassa sai käyttää jalkaa välillä aika paljon, kun poni välillä vaan yhtäkkii hyyty, mutta sitten yhtäkkii meniki vähä liianki lujaa... Noo kyl se siit varsinkin vasempaan tuli tosi kivojakin pätkiä, joten lopetin siihe ja annoin ponskin kävellä.

verkkaa
Verkan jälkeen alettiin tekee käynnissä kummatkin lyhyet sivut lyhyttä käyntiä ja sitte pitkillä sivuilla oikeen pitkää rentoa käyntiä. Pian jatkettiin samaa ravissa ja loppua kohden saatiin hyviäkin lyhennyksiä. Lisättiin sitten tehtävää, että lyhennyksen jälkee pitkillä sivuilla ratsastetaan eteen. Alussa ei ihan pidennykset lähtenyt, mutta lopussa tuli tosi hyviä pidennyksiäkin. Tultiin sitten vielä ympyrälle kaikki ja siinä otettii vähä laukkaa eteen. Laukkas ihan hyvin, ite en vaa yhtää osannu istuu siellä.. Sitten vielä suunnanvaihdos ja eteenalas ravit, loppu aika vähän kesken..

Blää, emmä osaa kuvailla tota ponia, mutta tykkäsin siitä tosi paljon, iha super hevonen, semmone vaaauvva!...♥ Harmi, kun ei ollut ketään kuvaamassa... Paitsi ehkä 15 minuuttia alun verkasta Julia kuvas, kiitos! Sentää jotai materiaalia, vaikkei tuo meno mitenkään hehkeetä, kun ekaa kertaa meen ja tossa verkassa vasta tutustuin hevoseen. Verkan jälkee oli paaljon parempi, ku ties jo vähän miten hevonen toimii. Mutta täs yks clippi viel alun verkasta. :)

blää... taas toi etu könötys keventäes

Täs viel vähä ruubenin hienoo hymyilyy.. ;) Harjoteltiin tätä siis vasta ekaa kertaa, joten.. Ja tää videon on viime viikolta.

Muuten laitoin tohon sivuun vielä tollasen kyselyn, kiinnostaa tietää kuinka monta ihmistä lukee tätä anonyymina, eli vastailkaas! :)

8 kommenttia:

  1. hienoot♥♥ oot niiin hyväää, go girl! ;) ja 'vippiiiihhh'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittiii♥ ja joo sun äänet on iha söpöt ;)♥

      Poista
  2. On muute perkeleen nätti hevonen toi Chilla!! ♥_♥
    Hihi söpsö ruuben ja nellin äänet :-----D

    VastaaPoista
  3. Tullu isäänsä tuo chilla <3 nii nätti hevone vaikkei kyllä todellakaa nii lihaksikas (ainakaa vielä) ku cassinio oli :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. chilla on täydellinen just tollasena ;)♥ mut jeps!

      Poista
  4. söpöt äänet nellil :D:D muthei oot proo ja puupe :3

    VastaaPoista