sunnuntai 2. joulukuuta 2012

kaikenlaista+postaus toiveita?

Heippa! Perjantaina mulla oli tunti peikillä ja menin Barukilla, jee tuttu ja turvallinen Baruk.♥ Baruk oli alusta asti tosi kiva ja ihanan energinen. Tehtii verkan jälkee avoja, ensin käynnissä ja sitte alettii tekee niin, että puolessa välissä siirretään avotaivutuksessa raviin. Noi suju ihan hyvin, alussa tuli vähän liikaa painetta poniin, mutta loppua kohden saatiin hyviäkin siirtymisiä. Laukassa sitten tehtii niin, että pitkän sivun alussa ratsastetaan eteen laukkaa ja sitte siitä siirrytään pitkän sivun lopussa lyhyeeseen laukkaan. Barukilla ei tarvinnut kun vähän ohjaa päästää niin se lähti iha fiuu.. Lyhyttäkin laukkaa saatiin sitte lopulta ihan hyvin suoraan tosta keskilaukasta.

Eli tyytyväinen oon tuntiin, Baruk vaa on aina niin ihana! :) 



vannha, toukokuu..

Sunnuntaina mentii Nellin kaa tallille ja ratsasteltiin Vippi puoliks, kun Ruubenia ei voinut mennä. Pelto kumminki oli ihan kova, niinkun oli arvattavissa, joten käveltiin vaan noin puolisen tuntia. Suitsiakaan ei edes löydetty, mutta ei se mitään, Vip toimikin riimullakin oikein hyvin!





Puuhailin silti Ruubeninki kaa tallissa jotain ja otettiin vähän kuviakin ulkona, joten tässä pari.



hahah, tää on kauhee, mut poni osaa jo vähän hymyillä.. :Dd
Tänää sitte olin Tessan kaa tallilla. Tallilla meni sellaset viitisen tuntia ja kerittii tekee aika paljon kaikenlaista. Itekki sain kokeilla Tessan vuokrahevosta, Vangaa. Tosin en mennyt ku ehkä 10(?) minuuttia ja en mitenkää kunnolla, oli sen verran paikatki jäässä, hehe.. :D Mutta mukavalta hevoselta vaikutti, vaikken kyllä paljoa irti saanut siitä että miten toimii, mutta on varmasti aika super hepsu, jos tietää että miten sitä pitää ratsastaa, että toimii oikein! :)

kypärä oli vähä iso hoho.. :Dd
hää oli kokoajan kiinni mun naamas, kun siivoiltii tarhaa... :Dd







Yritän ens viikolla toteuttaa jonkun erikoispostauksen reilu 250 lukijan kunniaks! Päivä kuvina, päivä tallilla videopostaus tms. Saa siis ehotella, jos on ideoita tai jotain toiveita! :)

15 kommenttia:

  1. uuu saa nähä tehäänkö taas yhes erikoispostauus;).. ja XD osaan kuvitella ton yhe hönkimäs sun naaamaaa bahahahah

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia as always! teijän kluvat on aina nii laadukkaita ja kauniita! ♥ =)

    VastaaPoista
  3. hihiiih ihania kuvia ♥ pro ;) möhköfantti on hassu :D

    VastaaPoista
  4. Tee joku kilpailu :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia <3

    Arvonta!!
    http://somecountrygirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. asuko säki jossain tääl Lohjan lähel kun ton tessan ja vangan vaan tiiän ,ja kato ite asun =)oii hitsi jos asut meinaa oon katellu teijä videoi tubes ja ootte hyvii video tekijii siis sinä ja se oona.niin ja minkänimisellä tallilla käyt? kiitos jos vastaisi mun idiootti kysymyksiin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En asu, asun Espoossa :) Mutta käyn siis Peikin tallilla ja sitte parilla yksityistallilla (ei nimeä) ja ei noi ollu mitää idiootti kysymyksii! :D

      Poista
    2. jooh no mä vaan aattelin et asut Lohjal kun olit tessan kaa tallil..

      Poista
    3. Eipä sinne kovin pitkä matkaa oo ;)

      Poista
  7. tallipäivä videolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, teen varmasti taas joku päivä, kun on aikaa! :)

      Poista