lauantai 24. marraskuuta 2012

Daisy & Ladro

Tiistaina menin kaverini Tuulian tunnin Peikillä ja menin taas Daisylla. Tunti suju pääasiassa ihan hyvin. Daisy oli rento, varsinki lopussa super.

Perjantaina sitte mulla oli oma tunti ja menin Peikin uudella tulokkaalla, Ladrolla. Se siis tuli vasta tällä viikolla kai tunneille ja just tiistaina olin ite katellu sitä rinnakkaisella tunneilla että wouu ompas hieno!
No, tunti alko oikein lupaavasti.. Nousin ihan normaalisti selkään, ilman jakkaraa siis ja jalka sitte osu sen kylkee ja siitähän se hevonen ei sitten tykänny vaa lähti siinä pukittelee ja en ollu viel päässy selkää, joten tulos oli se, että lensin toiselta puolelta alas.. Hienoa! Se on siis kai tottunu siihe, että jakkaralta mennään selkään. Ekaa kertaa muute tipuin täs viiden vuoden aikana Peikillä. Mutta Ladrohan siitä otti ilon irti kun pääsi vapaaksi ja juoksi jonkin aikaa maneesissa kunnes antoi kiinni.

Ei muuta, kun takas selkää ja sit alettiiki jo melkee heti verryttelee. Se oli aluks vähä jännittyny, en tienny yhtää mite se toimii, mutta alko se verka loppuu kohde rentoutuu ja toimii ihan hyvin.

Verkan jälkeen alettiin tekee pitkillä sivuilla ensin käynnissä pohkeenväistöä uraa pitkin. Ton jälkee tehtii niin, että pitkän sivun keskellä siirrettii ravii tossa väistössä ja sitten molemmille lyhyille sivuille tehtiin voltit. Loppua kohden saatiin ihan hyviäkin pätkiä väistöä. Ton jälkee vaihettii suuntaa vasemmalle ja siirryttii käyntiin. Pitkien sivujen alussa nostettiin aina laukka ja sitte lopussa siirtyminen käyntiin. Ei saatu yhtäkää hyvää laukka-käynti siirtymistä, mutta nostot käynnistä laukkaan oli ihan ok. Sitte vielä eteen alas ravit ja hepsu oli rento!

ihme könötys mulla.... Ei anneta sen häiritä.
Tunnista nyt en tiiä mitä sanoa, mutta hevonen kyllä on hieno! Vaikka ite en osannu yhtää mennä sillä, askeleet oli vaikeet istua ainakin mulle, mutta ihana hevonen siinä.. Vielä kun ite osais! Mutta tässä tunnista pieni kooste, (c) Julia, kiitos! :)


6 kommenttia: