sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Daisy ja muita kuulumisia

Moikka! En oo tosiaa vähä aikaa kirjotellu, ku ei oo oikeestaa ollu mitää kirjotettavaa.

Mutta perjantaina mulla oli tunti ja menin taas Daisylla. Kentällekki päästii pitkästä aikaa, joten oli ihanaa ratsastaa isossa tilassa, eikä vaa puolikkaassa maneesissa. Mutta on siis nyt menny Daisylla kaks kertaa aikasemmi ja ei oo oikee kummalkaa tunnilla toiminu hyvin mun alla, mutta perjantaina sain sen heti käynnissä jo rennoks ja hyväks, ku ite osasin vaa vaatia. Sit se oli ravissaki tosi kiva, mitä nyt vähä sisäpohjetta vasten taas kerran, mutta loppuakohden seki alko menee paremmin läpi. Laukas vasempaa sain sen ekaa kertaa jopa rennoks, jalkaa vaa piti käyttää tooosi paljon. Oikee laukka on silla vaikeempi, mutta ihan hyvin sekin sujui.

Verkan jälkee, ku oltii hetki kävelty nii siirrettii ravii heti ja alettii tekee oikees kierrokses molemmille pitkille sivuille voltit ja lyhyilla sivuilla siirtymiset käyntii ja takas raviin. Siirtymiset meillä suju ihan hyvin, sillo ku ite rentouduin siin käynnissä. Voltilla taas Daisy oli vähä sisäpohjetta vasten ja raipallaki sai pari kertaa huomauttaa, alko se pohje sitte mennä pikkuhiljaa läpi. Sitte, ku oltii tota tehty jonkin aikaa nii muutettii tehtävää niin, että tehtii toisella pitkällä sivulla vastalaukan nosto eli vasen laukka nostettii ja sitte pitkän sivun lopussa suoraan käyntiin laukasta ja siitä sitte siirryttii hetke päästä raviin ja muuten tehtävä jatku samana. Toiki suju kohtalaisen hyvin, pari raviaskelta kyllä meijä siirtymisiin sisälty, mutta tarpeeks hyvät siirtymiset Daisylle, kun se tosiaan vähän 'kokematon' on. Ton jälkee sitte tosta käynti siirtymisestä nostettii oikee laukka eli tehtii laukan vaihto käynnin kautta. Se oikee laukkahan on Daisylle vaikeempi, mutta saatiin pari ihan kelpo nostoo sekä siirtymistä. Tän jälkee sitte vaihettii suuntaa ja otettii loppuravit eteen-alas. Daisy oli suht. rento mitä nyt vähän juoksi ja nyt oltiinki vähä vasempaa pohjetta vasten..

Mutta tuntiin oon tyytyväinen, kerranki osasin vaatii Daisyltakin jotain ja sen takia se oliki sitte tosi kiva ratsastaa. :)

Niin ja sitten syy siihe, ettei Ruubenistkaa oo tullu mitään, nii Ruuben siis onnistu jotenki 2 viikkoo sitte maanantaina/tiistaina tarhassa satuttamaan oikeen  etujalkansa.. :( Ontu siis pari päivää ja siihen tuli siis joku haavaki kans, mutta nyt on haavasta jäljellä vaa karvaton kohta eli pikku hiljaa aletaa kattoo, että miten sen jalka reagoi liikutukseen. Toi jalka minkä se onnistu satuttaa on nimittäi just se, minkä se on joskus aikoinaankin satuttanu.. :/ Ja se siis rajottaa sen käyttöö jonkin verran. Mutta kävin viime sunnuntaina silti kattomassa ponia.. :)

nomnom

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)

    Teeks sä muille bannereita, tuo sun bannu on tosi hieno ja mullekki sais tehä uuen .... :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! En ite oikeestaan osaa tehä bannereita, tonkin bannerin on tehnyt kaveri. :D

      Poista
  2. Kiva blogi sulla :)

    http://somecountrygirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista