lauantai 6. lokakuuta 2012

200 lukijaa!


löydetti vettä!
Wouu, nyt tuli 200 lukijan raja täyteen! Kiitos kaikille lukijoille, vaikka eihän tätä ees puolet näyttökertojen mukaan lue :D Mutta kiitos niille, jotka tätä oikeesti jaksaa lukea! :) Voisin tehä jonkun erikoispostauksen, laitan tohon viereen sellasen kyselyn niin vastailkaas siihen!

Maanantaina menin Ruubenille, menin noin tunnin käynti painotteisen lenkin maastossa.

Keskiviikkona mulla ei ollu mitää ideoita mitä tekisin, joten menin ajelemaan kärryilla lyhyen, noin 20 minuutin lenkin. Tällä kertaa ei käyty ees ojissa kertaakaa, hyvä hyvä :D


Mun äänet.... mutta Ruubel ei oo siis paljoo viel ajettu, tää oli toka kerta ku sil mennää yksin.


Eilen mulla oli tunti Peikillä ja menin Lindsaylla piitkästä aikaa, jee! Verkassa se oli hyvä. Tein jonkin verran siirtymisiä ja vähän avoja. Laukassakin oli ihan hyvä ja pystyin jopa istumaan siellä rennosti ajoittain, ku yleensä ton hevosen kaa mul on semmone ongelma, että jännityn ja pompin siellä sitten..

Verkan jälkee sitte tehtii avoja toisella pitkällä sivulla oikeessa kierroksessa ja toisella jotain kiemura uraa. Eka käynnissä ja onnistu ihan hyvin. Tosin välillä meijä avo meniki pohkeenväistöks. Ravissa jatkettiin samaa ja siinä onnistu tosi hyvin avot! Sitte vaihettiin suuntaa ja tehtii siinä parit pysähdykset ravista keskelle. Noi meni hyvin kans, Linssi pysähty tosi pienistä avuista. Tehtii viel lopuks sellasta, että pitkälle sivulle tehtii pysähdys, peruutus ja siitä suoraan laukannosto ja toisella pitkällä sivulla suoraan käyntiin. Eka nosto meil suju hyvin ja rauhallisesti. Toises nostos tuli väärä laukka ja sitte kolmannes Linssi alko jo vähä ennakoimaa, mutta se oli iha ok. Siirtymiset laukasta käyntii nyt ei ollu niin hyviä mutta joo.. Sit aika jo loppukin, joten lyhyet loppuravit eteen-alas.

Eli pääosin onnistunut tunti! On toi hevonen vaa niiiin super+Leni tietenkin♥ 



Ja vielä, kun jotkut on ihmetelly, että enkö enää käy Sohvi tallilla, niin en käy... :( Olen siis lopettanut siellä, siitä ehkä luvassa myöhemmin. Laitoin noi kuvatki nyt tollai isoks, ettei tartte eriksee klikkailla, jos haluu nähä isompana. JA laitoin tohon ton videopalkin, josta näätte mun videoita. Tosin sain siihen vaa Sohvi videoita näkyviin... Mutta, jos ette viel tiiä nii mut löytää siis youtubesta nimimerkillä onalisa123

2 kommenttia:

  1. söpööööt ♥♥ ;) hiihii jouudut tekee videpostaukse, tosin mä autan sua väkisin koska munki pitäis tehä joten moi <3

    VastaaPoista