sunnuntai 30. syyskuuta 2012

ympyrä työskentelyä+ajoa

Perjantaina mul oli tunti ja mun piti mennä eka taas Netalla, mut vaihettii sitte hevoset toistepäin yhen mun samal tunnil olevan kaa, joten menin sitte Lenillä! Verkas Leni tuntu ravis tosi oudolt, mut laukas sit oli tosi hyvä, ei viskonu päätä eikä mitää.

Verka jälkee tultii kaikki ympyrälle ja siinä vähä lyhennettii ravii, toi suju iha hyvin, Leni oli  jännittyny, mut sitku mentii taas normaalii ravii nii alko vähä rentoutuu, mut ei ollu silti kauhee hyvä. Sit tultii pois ympyrält ja alettii tekee itsenäisesti laukassa laukka lyhennyksii, nii lyhyeks ku sai. Toi suju tosi hyvi Lenillä, kyl se ois viel lyhyempääki voinu mennä, mut toi riitti sille. Nostot suju hyvin käynnistä ja Leni oli laukas tosi rento! Kerranki laukkaki suju tosi huvin, mut tosin ravis poni ei ollu nii hyvä... Sit viel loppuravit ja poni tallii, meni vaa yhen tunnin.:)


Lauantaina mentii tallille ja mentii ajaa Ruubenilla. Mentii joku reilu puole tunnin lenkki ku sato iha kaatamal melkee koko lenkin ajan. Ruuben toimi hienosti kärryjen edes, lukuunottamatta sitä et käytii pari kertaa ojas... :D




tuituii<3
Ja Nelli tuli sit meille yöks eilen ja tänää mentii naapurikentän kentälle, joka oli kyl aika märkä, kun täällä nyt on satanu aika paljo.. Aluks Ruuben ei keskittyny yhtään. Katteli vaa niit vieres olevii hevosii, kyl se sit jonki aja pääst alko keskittyy. Tein paljo ympyröitä ravissa ja meni ihan hyvin sen alku ''tappelun'' jälkeen. Otin vaa parit laukat ja siin ei sujunut yhtään. Sit taas lopus se alko väsyy ja sit ei taaskaa enää kuunnellu, mut sitku sain hyvän pätkän nii lopetin siihen.


Huome sitte ehkä käyn liikuttaa Ruubenin, en tiiä viel.. :)

8 kommenttia:

  1. Ettekste enää käy sil tallil mis dina ja sohvi on ? (:

    VastaaPoista
  2. Mooi!:) Kiva blogi sulla:) Katoks mun?
    www.timetolivein.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. mooi :) kivoi heppakuvia ;) Piipahda mun blogissa ;) Liity lukijaksi ja jätä kommenti ;)http://kretsku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kiva blogi teillä! :--)

    Oma blogi: http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista