lauantai 22. syyskuuta 2012

superponii

Viime keskiviikkona mentii Nellin kaa ratsastaa Ruuben ja Vip. Mun piti mennä ajaen Ruubenilla, mut tuliki vähä ongelmia valjastuksessa, joten päädyin menemään iha ratsain. Mentii hiekkakuopille ja pyörittii siel joku ~tunti. Kerran tulin Ruubenin selästä alaski, kun koitin tehä puomilla laukanvaihtoa ja sit puomin jälkeen poni pysähty suoraa laukasta ja alko pomppii paikallaa ja vetää päätä alas.. Mätkähtdin sit siihe maahan.. :D Poni oli muuteki iha innoissaa, wiiwii! Sato muute koko päivän tai ainaki koko meijä talleilu ajan melko paljon, mutta ei se meijä menoa haitannu :)                    


Eilen mulla oli sitte tunti ja menin Netalla. Se on siis kans aika uus peikissä ja menin ekaa kertaa. Alussa Netta oli tosi jännittyny, ravissa alko kyllä tulee iha hyvii pätkii, mutta laukassa kuumu iha kiitettävästi ja oli siinä tosi jännittynyt. Alettii tunnin jälkee tekee tarkasti kaikki kulmat. Tehtii vähä aikaa käynnis ja sit ravissa. Tuli iha hyvii kulmii, mut poni ei asettunu tarpeeks sisälle. Kulmie jälkee vaihettii suuntaa ja mentii ympyrälle kaikki. Siinä alettii lyhentää ravia ja sitte mentii taas vähä reilumpaa ravia ja lyhennettii taas. Toka lyhennys meni iha ok, tosin siinä taas jännitty, normaalissa ravissa meni kivasti ja rennosti. Sit viel jatkettii suoraa uraa, mentii kokorataleikkaa, siinä askeleepidennys. Se meni vähä juosten. Sit viel laukassa vähän kulmia, ite menin vaa kerran yhen lyhyen sivun laukassa ja sit aloin ravailee eteen-alas. Se yks laukkapätkä sai riittää, ku oli iha ok ja se kuumu siin lyhyeski pätkäs jo melko paljon, esteheppa mikä esteheppa ;)




Tänää mentii tallille taas Nellin kaa ja menin eka Ruubenil kouluu pellolla. Menin joku 40 min ja alussa poni vähä hirnu, mut se jäiki siihen ja sit Ruuben alko toimii aikas hyvin! Se keskitty hienosti, vaikka kaverit oliki sisällä. Pelto oli vähän liukas, joten työskenteli pääasiassa käynnissä ja sitte tein käynti-ravi-käynti siirtymisiä. Käynnistä raviin siirtymiset suju tosi hyvin! Sit mentii viel hiekkakuopille vähä laukkailee, poni tykkäs<3:)

tuih<3




siel me;)
kirahhvi

4 kommenttia:

  1. Kelpais noi sun ratsastustaidot ;) Mut jee ootte hienoi ja söpö ruuben!

    VastaaPoista
  2. tteessaaw22. syyskuuta 2012 10.19

    Kelpais noi sun ratsastustaidot ;) Mut jee ootte hienoi ja söpö ruuben!

    VastaaPoista