maanantai 15. lokakuuta 2012

maastoilua+onnistuneet kisat!

Nyt ois niiiin paljon kirjotettavaa, joten kerron lyhyesti viime viikosta ja viikonlopusta sitten vähän enemmän!

Eli viikko sitten sunnuntaina mentii liikuttaa Topi. Käytii reilu tunnin maastolenkki, ravia ja käyntiä ja hyvin meni, tosin melko laiskalla tuulella tällä kertaa oli ..

 Maanantaina kävin liikuttaa Ruubenin, menin poikien kesälaitsalle vähä kouluilemaan. Se oli kumminkin melko liukas, joten lähin hiekkakuopille. Sielä menin vähä puomii ja kiipeilin mäkiä. Ruuben oli innoissaan ja alko tekee niitä sen ihme väistöliikkeitä. Aika monta kertaa puomin jälkee poni lähti yhtäkkii sivulle laukasta ja veti päätä alas.. Meinas poni itekki törmätä ties mihin, ku lähti vaa sinne ryteikköö eikä kattonu yhtää mihin menee. Kerran mä sieltä lensin puutaki päin noide sen temppuilujen ansiosta, tosin jaloilteen.

Keskiviikkona Nelliki sitte tuli tallille ja mentii oikee kunno maasto poikien kaa. Kyllä ponit tykkäs, otettii vähä hiekkakuopilla spurtteja ja kyllä ne aika kovaa lähti.. :D Mentii viel vähä kouluilee '' kentälle '' (kentäksi rajattu pelto alue). Pääasiassa käyntiä menin ja pari ravi pätkää ja Ruuben oli hyvä. :)


Perjantaina oli sitte lähtö Veeralle, nimittäi sunnuntaina oli luvassa kisat Nassella!


Menin Nassen perjantaina, enkä saanu oikee siihe otetta. Mä en oo sillä paljoa mennyt ja viimeks olin menny sillä varmaa joskus 3 kk sitten.. Mut tuli hyviäkin pätkiä! Tosta ei oo oikee mitää kuvia, ku oli kumminki jo melko pimeetä, ku vasta illalla menin.

Lauantaina Nasse meniki jo paremmin ja laukassa sain ekaa kertaa siihenki jotai otetta! Mentii eka pellolla, mut se oli aika liukas, joten mentii sitte kentälle. Tein vähä vastalaukkoja ja sitte noita kouluratojen asioita. Puuhailtii myös Pikku-Ukon kanssa, otettii vähä syksysempiä kuvia siitäkin ja sillee.


tuii<3




käy tää tarhaa vieti näinki et poni käveli sinne lähes itsekseen ;)
Sunnuntaina sitte olikin kisat, eli mun ja Nassen ekat yhteiset kisat ja mun tokat koulukisat! Luokkana oli siis HeC:2 2000 ja luokassa oli osallistujia 18. Nasse oli heti verkassa tosi hyvä, menin ehkä vähä liia aikasin verkkaamaan, nimittäin vuorossa oli vielä toinenkin luokka, joten kävelin aika paljon. Rata meni yksinkertaisesti sanottuna hyvin! Lisäykset ei oikeen lähteny, mutta niiin.. Tuomarin kommentti '' Positiivinen esitys kuuliaisella hevosella. Ratsasta hevonen paremmalle ohjastuntumalle eli lyhennä ohjia.'' Prosenteiksi saatiin siis 63,64 ja voitettiin sitten luokka! Tuomari oli kyllä aika tiukka, vaan 4/18 sai yli 60%..


verkkaa

1/18!
Joo-o kyllä mä vielä opettelen istumaan Nassen ravissa.. :D

Sitte toisena luokkana vuorossa oli Helppo B:0 2009 ja siinä oli 11 osallistujaa. Verkassa taas Nasse oli melko hyvä, mut sitte maneesii päästyy vähä hidastu eikä ollu enää nii herkkä pohkeelle.. Se sitte oli lähes koko radan pohkeen takana. Kuitenkin rata suju ihan ok, lisäykset ei iha lähtenyt ja välillä Nasse jännitty. Tässäkin luokassa tuli sitte kommenttia, että mulla oli liian pitkä ohja, mutta Nassella mielummi meen vähä pidemmällä ohjalla, kun se muuten herkästi alkaa heiluttelee päätään. Mulla oli tavotteena päästä tästä radasta vaan läpi ja hyvin päästiin, yllätykseks saatii 59,6 % ja tultii toiseks koko luokassa! Voittaja sai yhen prosentin paremman tuloksen. :D



2/11!
 Eli takana onnistuneet kisat ja meni tuplasti paremmin, kun mitä odotin! Huippu Napsee!!<3  Jäin sitte vielä maanantaihin saakka Veeralle ja maanantaina vielä temppuiltii vähä Ukon kanssa! Hienosti suju temput ponilta. :)


  

Ratsastin vielä Nassen, ihan rennosti vaa ilman satulaa, kun eilen oli rankka päivä. Riimulla siis mentiin jonkin aikaa askellajit läpi ja sillee! :)




Nyt tuli aika paljon kuvia tähän postaukseen, mutta niitä tuliki tossa viikonlopun aikana melko paljon, joteeen... :D Mutta Kiitos paaljon Veera superista viikonlopusta ja tietty hevosen lainastaa!<3

6 kommenttia:

  1. Olehyvä paaaljon ja kiiitos paaaljon että kisasit tollakin seniilimursulla! ;)♥ Hienosti meni!

    VastaaPoista
  2. aiettä ! oikee poikien kans maastossa ;)) noiei hahaha, oli pakko. mut hienoja ootte <3

    VastaaPoista
  3. hienoimmat.. ♥ ja i agree ton ohjaspituus jutu kans! :)

    VastaaPoista