tiistai 7. elokuuta 2012

uus vuokraponi

Eli viime torstaina mentii Nellin kanssa kokeilemaan pienelle yksityistallille eestihevos Ruubenia ja lämppäri ruuna Vippiä. Vip on tasoltaa joku HeB-HeA ja Ruuben osaa perusasiat. Ruuben oli aika ponimainen ja testaili jonkin verran (meinasin tippuu pariin otteeseen...). Vipillä en menny kauheen kauaa, enkä saanu oikee otetta siihe hevosee, mutta ihan kivan olosia ponskeja oli molemmat! Mitään ei kyllä saanut ilmaseks. Päätettiin, että aletaan käymään kyseisellä tallilla. Ei säännöllisesti melko pitkän matkan takia, mutta sillon kun ehitään jne. :)

ruuben!
vip!
Tänää sitte kävin ratsastaa Ruubenin, Nelli ei päässy tulee, ku on matkoilla. Menin eka satulal, mut se koko aja valu toiselle puolelle nii otin sen pois. Menin ehkä 45 min pellolla ihan koulua vaa. Pääasiassa käyntiä, kun oli satanu nii pelto oli vähä liukas. Jonkin verran otin myös ravia ja yhen laukka pätkän. Ruuben meni jo paremmin ku viimeks, eikä testaillu paljoo! Kyl se siit, sitku se oppii tuntee mut ja mä sen :) Mut täs pari kuvaa ja kuvat on iskän kuvaamii jote hehheh.. :D





Teen myös jossai vaihees tonne ylös omat sivut ruunille, sielt voitte sit lukee enemmä!

10 kommenttia:

  1. varmaaaa ton nimi on ruuben D:D mut hei onnee uudest vuokriksesta ja meet hyvin tolla :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköset ponit (:! onnee (:

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot ponskit oot kyllä löytänyt! Ja onnee (:

    VastaaPoista
  4. Hieno blogi ja ihana banneri :D! Liityn lukijakss! Jos haluut niin käyppä katsomassa munki blia ;) fannyjamaja.blogspot.com, ja saat toki liittyä lukijaks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) banneri on kaverini tekemä :D käyn kurkkaa sunki blogi!

      Poista