torstai 2. elokuuta 2012

ratsastelua

Moikka pitkästä aikaa! En oo yli kuukautee kirjottanu :o Mutta syy onki siin, etten oo oikeestaa ratsastellu kunnolla (paitsi Sohvilla ja muilla poneilla siellä tallilla välillä).

Viime perjantaina sitte otin kesätunnin Peikille ja yllätyksenä menin Mortti ponilla. :o En oo siis menny Peikissä vuosiin poneilla! Oltii tunnilla verka jälkee kokonaan vaa ympyrällä, tehtii siin jotain siirtymisii yms. Ihan kiva poni oli, mut Mortti on menny vähä enemmä näit vähemmä ratsastaneide tuntei nii en oo iha tottunu menee ton tapasilla. :D Alussa yritti vähä temppuilla mm. pukittelemalla, kun piti liikkuu reippaasti eteen eikä saanu löntystellä vaa.

Maanantaina lähettii Nellin kanssa Veeralle. Oltii Veeralla jo joskus ennen kahta ja sit jossain vaihees lähettii ratsastaa ja mentiin Nellin kaa Nassella ja Hurperilla. Mä menin eka Nassella ja se oli tosi kiva :) Iha koulua vaa mentii, paitsi pari pomppuu tuli otettuu. Sitte mä nousin Hurperin selkää, seki oli kiva, mut vähä sellane sählä :D

Sit mentii viel illal hyppii Aadulla ja otettii Pikku-ukkoki mukaan liikkumaan. ;)





Tiistaista tehtiinki videopostaus, joten en pahemmin siitä päivästä selittel.


Keskiviikkona sitte vähä vikelleltiin Aadulla+tehtiin muuta hauskaa.


Sitte liikuteltiin vielä Hurperi ja Nasse ilman satuloita kouluilua ja hyvin meni! Sen jälkee käytii viel uimas ja sit lähettiin kootia kohti ;< Mutta kiva alkuviikko oli! :)




Täs viel pari kuvaa Ukosta ja Dodo varsulista :)



9 kommenttia:

  1. ihana toi ukon ilme tokaks vikassa :d

    VastaaPoista
  2. Just kiva postaus! :) Harmi vaan, ettei sul ollu siit mortist sellast kuvaa mis ridaisit mut ei se mitää :D ja vähänkö toi on söpö toi dodo ku se vaan uhittelee tolle pikku-ukolle! :D ♥ja kiva pallomasu pikku-ukol :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittiii! ja niimpää.. haha, Dodo on söpö! ;)

      Poista
  3. Saaks ton Mortin kuvan näyttää omas blogis?? Laittaisin siihen linkis sun blogin. Heppablogini on vielä yksityinen..

    VastaaPoista