lauantai 25. elokuuta 2012

ti&pe

Tiistaina kävin ratsastaa Ruubenin ja kaverini Tuulia tuli mun mukaan. Menin pellolla jonku vajaan tunnin koulua ja tein ympröitää ja sit pari lisäyst ja parit laukannostot, mut pääasias työskentelin ravissa. :) Alussa  Ruuben oli vähä pohkeentakana ja ei oikee malttanu työskennellä vaa keskitty johonki ihan muuhun.. Mäki olin vähä sillee ettei jaksais ratsastaa, mut pakotin itteni ja jonki aja pääst poni oliki ihan kivan tuntunen ja varmaa paras kerta oli tähä mennes! Eikä possuillukkaa yhtää! ;)

Tosta ponista vaa joka kerta oppii jotai uutta, eikä mitää saa siltä ilmaseks. Ja opin täs koko aja vähitellen tuntee ponii paremmin!

Eilen mul oli sit tunti Peikis ja menin Barukilla. Se oli tosi jäykkä ja oudon tuntune alusta asti, kyl se siitä pikku hiljaa alko vertyy, mut ite en ratsastanu tarpeeks ja siks tunti ei menny kauhee hyvin. Tehtävät kyllä suju ihan hyvin, mutta poni ei tuntunu hyvältä. Laukassa iiha ok, mut ravi eieiei. Ohjatki valu koko aja ja sit loppuje lopuks meninki liia pitkil ohjilla.

Tehtii tunnil nelikaarist kiemurauraa sit siin jotai siirtymisii+vähä lisättii ravii ja sit laukas vastalaukkaa pitkil sivuil ja sit lopus viel iha oikeetki laukkaa.. Mutta tein huonosti ratsastetusta tunnista pienen koosteen, nimittäin en oo vähään aikaan mitään koosteita tunneista tehny.. (c) Oona :)


Ja apua, teit lukijoit on jo yli 170! Kiitos kaikille, jotka jaksaa lukea ja varsinkin kommentoida mun postauksiin :) Kertokaa vaa, että millaisia postauksia haluutte ja että mitä mieltä ootte näist postauksista, onko liian pitkii/lyhyitä tai tylsiä/mielenkiintosia yms! Ja muistakaa, että tubesta mut löytää nimimerkillä onalisa123 :D

2 kommenttia: