maanantai 27. elokuuta 2012

eilen

Eilen kävin ratsastaa Ruubenin, lähin tallille jo ennen yheksää ja olin siellä joskus 10 aikoihin ja harjailin Vippiä ja Ruubenia melkeen tunnin, putsailin kamoja yms. Nelli tuli tallille joskus yheltä, kun oli nukkunu pommiiin :Dd.. Nii menin hakee sen asemalta vähä enne yhtä ja sit siitä kyysäsin sen tallille ja sit menin Ruubenin.

Ruuben oli alussa taas vähän rasittava, mut sitten ku näytin, että nyt tehään hommia nii alkohan se poni kuuntelee ihan ok. Menin pellol kouluu ja tein jotai ympyröit ja sellasta. En menny kauhee kauaa kouluu ku poni kerranki kuunteli ihan hyvin.. Ja se alko loppuu kohde ravaa jo vähä pidemmin askelin, mikä onkin pyrkimys, ku sillähän on ravissa melko lyhyet askeleet. Täs yks hyvä pätkä tältä kerralta! :)

                                      
Mentii viel maastoo vähä köpöttelee poneilla ja sit joskus kuuden jälkeen lähettii tallilta kotia kohti! :)


vauva kiusas :<


7 kommenttia:

  1. Missä Ruuben ja Vip asuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori tuun ny iha randomisti kommentoimaa, oon seurannu sun blogii aika kauan, mut aloin miettii et ku oon kuullu et asutte espoon suunnal tai jossai siel, ni eiks sielt oo aika pitkä matka tulla hyvinkäälle tallille? Vai kauanko teil menee matkaan? Ite käyn Hyvinkääl koulua ja asun Riihimäel Hyvinkään vieres :D

      Poista
    2. Juu, Espoossa asun ja emmä nyt tiiän :) 55km. kahella eri junalla yhteensä 45 min + junien odottelu + asemalta pyörällä 10 min nii ei se nyt niin kovin pitkä :) Ei oo lähempääkää hevosia löytynyt vuokralle ja kyllä toi matka hyvässä seurassa menee nopsakasti ja perillä sitte odottelee ihanat ponskitki! :D

      Poista
    3. Nii nojoo no ei se sitte oo kovin pitkä :) pystykkö sanoo missä päi hyvinkäätä ne asuu? asuuks ne jossai yksityisel tallil? ite tiiän hyvinkäält vaan sen ridakoulun :)

      Poista
  2. aww tuitui ihanat pintelit!! <3

    VastaaPoista