tiistai 14. elokuuta 2012

tunnit alko vihdoin!

Jee, nyt sit alko tunnitki Peikillä! :) Perjantaina mulla oli siis tunti ja menin Lotalla.. Ei ihan mun tyyline ollu, ekaa kertaa siis menin sillä. Sellane melko laiska oli ja kun ite tykkään enemmä sellasista eteenpäin pyrkivistä ja en ton tapasilla mee yleensä. Lotta oli kuulemma laiskotellu edellisellä tunnilla oikei urakalla, joten verkassa ratsastin tosi paljon pelkästää etee et sain sen herkäks pohkeelle. No alkohan se herkistyy ja sit pikkuhiljaa se alko vähä rentoutuukki.

Meil oli sijainen ja oltii melkee koko tunti verkan jälkee vaa ympyräl. Lotta oli siin ravis iha hyvä, tosin pitkänä ku mikäki se kulki, mut sentää oli melko rento ja alko kuuntelee pohjetta hyvin. Laukka nyt oli vähä niin ja näin.. Mutta täs pari kuvaa, ku kaverini Fanny ja Wilma oli kuvaamassa :)! Videokoostetta en jaksanu väsää.. :D

'' enkä liiku '' tällästä oli alku..




Maanantaina sit mentii Nellin kaa ratsastaa Vip ja Ruuben. Meija piti tehä videopostaus päivästä mut se vähä jäi.. Mentii molemmat ilman satulaa ja ekana meijä piti mennä vaa vähä aikaa käymää hiekkakuopilla, mut siel meniki vähä enemmä aikaa, ku siel oli kaikkii niin kivoi reittei nii käytii vähä tutkiskelemassa! Ponskit oli innoissaa ja Ruuben teki taas niit se omii loikkiansa. :D Ton jälkee sit mentii viel iha vähä aikaa pellolle tuupsii ja Ruuben oli oikein hyvä kaikissa askellajeissa!

varsuli<3

3 kommenttia:

  1. Voitko tehdä varustepostauksen sun kamoista? (:

    VastaaPoista
  2. http://vdreamteam.blogspot.fi/2012/08/jos-mulla-tonni-ois.html Sulle onpi haaste. ;>

    VastaaPoista
  3. ihana tää blogi ;) aloin lukijaks, jaa mil muokkasit ton bannerin ? (:

    VastaaPoista