perjantai 31. elokuuta 2012

leniii+kooste

Tänää mul oli tunti ja menin ekaa kertaa Lenillä! Se on siis aika uus heppa Peikis, tuli joskus kolmisen(?) viikkoa sitten :). No en tienny yhtää millane se on, en ollu ees ikin nähny sitä tunneil.. Mutta sain vähän ohjeistusta sit onneks et miten sitä pitää ratsastaa. Kuulemma toosi rento käsi ettei se visko päätään tai hypi.

Aloteltii siin sit verkkaamaan ja Leni oli tosi herkkä, varsinkin suusta. Leni oli alusta alkaen tosi rento, varsinki ravissa, mut sit laukassa jos otti vähänki kädel nii poni ei siitä tykänny ja viskas päätään ylös (niin, että se meinas osuu mun naamaan....). Lopetti kyllä viskomisen ku ite annoin ohjaa.


Verkan jälkee tultii ympyrälle kaikki ja alettii väistättää takaosaa ulospäin vasemmas kierrokses. No eihän toi sujunu meiltä yhtään, ei poni yhtää tajunnu ideaa.. Tehtii samaa ravissaki ja se oli niin herkkä, että ku vähänki siirsin pohjet taaksepäin ja iha vähä kosketin nii se siinä laukkas jo.. Eli ei ravissakaa onnistunu hehheh.. Otettii viel laukkaa ja se meni hyvin. Sit tehtii etuosakäännös (vai olikse takaosakäännös? :DD) ja vaihettii suuntaa ja siin Leni jo vähä älys ideaa! Sit toises suunnas viel ravit+laukat, ja siin sit laukka ei menny nii hyvi, Leni alko viskoo päätään, päästin löysää ohjaa ja sit se lähti vähä liia lujaa --> otin kädel ihan vähän ja alko pomppii ylöspäi ja vaihtelee laukkoi.. Noo kyl me joku rento pätkä siinki suunnas saatii! Sit otettii viel loppuravit :)


Tykkäsin Lenistä tosi paljon, oli kyllä niin mun tyyline! Just ton herkkyyden takii ja ku se oli niiin tarkka et mitä siel selässä tekee. Ravissa meni tosi kivasti, laukkaki iha ok ajoittain! :) TÄSTÄ PÄÄSET KOOSTEESEEN

Huome sitte meen ratsastelee Ruubenin ja ehkä sunnuntainki, kattoo nyt! :) En tiiä yhtään mitä teen, ku yksin oon menos täl kertaa tallille nii ehkä voisin lähtee ponin kaa maastoon ;) Täs viel Ruubenist video, jonka tein pari päivää sit ponista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti