sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Vieraileva poni + videopostaus

Kuten viime postauksessa jo mainitsinkin, niin viime sunnuntaina lähdin Oonan mukaan talleilemaan muutaman tunnin yöunien jälkeen ja itsekkin ratsastin tällä kertaa. Menin Dinalla, jolla olenkin mennyt muutamia kertoja aikasemmin, silloin kun vielä kyseisellä tallilla kävin säännöllisesti vuokraamassa Sohvia. Viime kerrasta Dinan selässä oli kuitenkin reilu neljä vuotta aikaa. Oli kyllä hyvää vaihtelua pitkästä aikaa ratsastella kunnolla jollain muulla, kun Ruubenilla ja Finnurilla olen nyt mennyt lähinnä ainoastaan jo pidemmän aikaa!

Dinan kanssa ratsastelu sujui ihan hyvin, mitä nyt alkuun olin ihan pihalla siitä, miten poni toimii. Alkulämmittelyn jälkeen ponin vertyessä aloin kuitenkin saamaan vähän otetta Dinaan ja alkoi tulla ihan kivojakin pätkiä. Laukka varsinkin Dinalla oli ihana, tosin nähtävästi siellä pompin iha kivasti, heh.. Pääasiassa ratsastelu meni ihan ponia tunnustellessa ja hauska pouni oli kyllä! Sen pidemmittä puheitta, kuvat ja videopostaus saa kertoa loput.





 







Loppuun vielä tämä videopostaus, josta tulikin melko pitkä. Toivottavasti jaksatte katsoa ja pahoittelut hieman keskenjääneestä lopusta. Unohtui nimittäin hieman kuvailu tossa lopussa, mutta eipähän video venynyt enää tämän pidemmäksi. :D

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva kun videopostaus pitkästä aikaa! Ja niin hienoja kuvia, dina liikkuu tosi nätisti!:)

    VastaaPoista
  2. Minkä kokosia ja missä formaatissa noi kuvat on, kun on noin hyvälaatuisia ja latautuu kuitenkin nopeesti:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta kuvien koosta en tiiä kun en mitenkään pienennä tms kuvia tänne ladattaessa, vaan on sen kokoisia mitä kamera ottaa noilla alkuperäis asetuksilla.. :) formaatti on jpg.

      Poista
  3. Tosi nätiltä näyttää teijän meno! Hyviä kuvia ja kiva tuo videopostaus (:

    VastaaPoista
  4. Oi kun kiva postaus, ihania kuvia ja tosi kiva videopostaus :) Ratsastatte molemmat kyllä niin älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
  5. Selailin just sun vanhoja postauksia (Ketusta lähtien) ja oli kyllä niin kiva lukee niitä! Ja ihanaa että postaat taas näin usein, kun useempi kuukausi meni vaan yhdellä postauksella. Ainoo mikä mua alko vähän häiritseen, suurin osa yhteiskuvista Ketun, Ruubenin ja muittenkin kanssa oli ihan samanlaisia samalla rajauksella (saman tyyppisiä kun bannerin toka kuva Rommin kanssa). Ne oli tosi hienoja ja onnistuneita, mutta kun joka toisessa postauksessa oli samanlainen kuva vähän eri vaatteilla alkoi jo pikkusen kyllästyttää x) Mutta ei millään pahalla, kaikki postausten kuvat on aina niin hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Jep, nyt oon saanut kuvaajan vähän useammin matkaan mukaan, jonka takia postauksiakin oon saanu tehtyä useammin.. :') Luultavasti kuitenkin nyt talvea kohti mentäessa postaustahti pikkuhiljaa taas harvenee. :( En oo ite kiinnittänyt tuohon kuva asiaan huomiota, mutta yritän katsoa jatkossa ettei olisi niin paljoa samanlaisia yhteiskuvia!

      Poista