perjantai 25. lokakuuta 2013

Pomppuja pitkästä aikaa [25.10.]

Tänää pääsin pitkästä aikaa ottamaan vähän hyppyjä Ketun kanssa. Kettu siis kisasi aika ahkerasti koko kesän HIHS:iin asti, joten vuokraajat ei oikein saaneet hypellä tuona aikana. Viimeksi siis hyppäsin ponilla kunnolla Einolassa, kun olin sen kanssa leirillä (kesäkuussa). Tänään kuitenkin sain luvan ottaa vähän pikku pomppuja ja vitsit oli kyllä kivaa pitkästä aikaa päästä vähän pomppimaan super ponin kanssa! Hyppääminen on kyllä niin kivaa, harmi siis että mulla on niin harvoin mahdollisuus päästä hyppelemään..

Ensiksi laitoin kentälle pari estettä, jonka jälkeen hyppäsin Ketun selkään. Verkkailin ponskin alkuun ja ite en oikeen jaksanut vaatia Ketulta paljoa mitään niin pyöriskelin vähän niin ja näin ympäri kenttää.

Hui!


Verkkailun jälkeen aloiteltiin sitten hyppäämään. Hyppäiltiin aluksi paria ristikkoa ja pystyä, jonka jälkeen siirryttiin vesimatolle. Tuttuun tapaan Kettu veteli vesimaton yli aika isojen loikkien kera ja pukit vielä perään. On se vaan niin pelottava vieläkin, vaikka siitä on menty yli monet kerrat aikaisemminkin. Näiden jälkeen siirryttiin tulemaan sellaista laatikko estettä ja okseria. Näille esteille tuli pari vähän huonompaa hyppyä, kun ite mokailin, mutta pääasissa tuli hyviä hyppyjä. Loppuun otettiin vielä muutama hyppy yhdelle hieman isommalle pystylle ja näille Kettu alkoi imemään aika paljon, joten sai ihan pidätelläkkin jonkin verran. Saatiin kuitenkin hyvät hypyt ja lopeteltiin hyvään. Pääasiassa esteet pysyivät korkeuksissa 30-70cm eikä siis paljoa hypelty. Kettu pomppi taas super hienosti, on se vaan NIIN super esteponi..





Alas tulo vesimatolta...



Käytiin loppukäynnit vielä maastossa. Kaikki kuvat (c) Nelli, kiitos!
 
söpöliini


Huomenna käyn vielä ratsastelemassa Ketun ja sunnuntaina Ruubenin. Mitäköhän niiden kanssa keksis?

18 kommenttia:

  1. enkestä mikä urpo poni XDD mut ootte hienoii! ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD pakko myöntää että on se vähän... kiitoskiitos!!♥

      Poista
  2. hyvä posaushh oli ;) varsin hupaisa tuo video !

    VastaaPoista
  3. voii vitsi kettu on jotenkin vaan niin söpö esteillä ku siitä oikein paistaa into ja riemu :') tosi hyvän ja hauskan näköstä menoa! ja voi vitsi miten ihanan tunnelmallisia noi loppupään kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi, se kyllä on semmone esteponi! kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Kettu on niin söpö kun se on niin innoissaa :D!
    Hienolta näytti teidän meno !!

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus ja upeita kuvia!:)

    VastaaPoista
  6. ratsastat ihan hirmuhyvin ja nätti istunta!

    VastaaPoista
  7. noni vihdoin päästii lukee tää!! tää oli just hyvä ♥ voi kilipää kettu oikeesti.... mut oote silti hienoi ♥ :*

    VastaaPoista
  8. Tosi hyviä ja hienoja kuvia ! :) Blogisi on muutenkin hieno :)


    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista