keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Blogi taas julkisena!

Eli blogi oli hetken aikaa piilotettuna, kuten jotkut ehkä huomasivatkin. Syyn kerron myöhemmin. Mutta palaillaas nyt viime viikkojen kuulumisien pariin. Ne jotka eivät ehtineet lukemaan tota hyppely postausta, niin käykääpäs ihmeessä lukemassa sekin! Eli perjantaina hypeltiin Ketun kanssa ja lauantaina käytiin semmonen kiva maastolenkki Ketun kanssa. Sää oli aika kamala, vettä sato, mutta ei se menoa haitannut. Alku lenkki suju hyvin ja Kettu oli rauhallinen, laukassa se sitten kuumui ja heitti parit pukit ja sen jälkeen oli ihan menossa. Sain sen kumminkin rauhottumaan, kun heti kun se yritti jotain pomppia niin käänsin sen toiseen suuntaan ja sitten kun se oli rauhallinen niin käännyttiin takaspäin. Tän jälkeen käveltiin hetki kotiinpäin ja ajattelin, että laukkaan yhen tien kotoolta poispäin, koska kotoolta poispäin se menee rauhallisesti. Kettu olikin erimieltä ja alkoi pomppimaan, no lopulta kosketin pohkeen taakse raipalla ja siitähän se sitten kilarit veti.. Alkoi pukittelemaan niin kauan, että olin maassa ja juoksi täysiä kotiin villinä ja vapaana. Heh.. Tän jälkeen kävin vähän juoksuttamassa ponia, sai päästellä itekseen höyryt pihalle.. (ja käytiin kyllä kävelemässä maastossa se kohta!!)

Sunnuntaina kävin ratsastamassa Ruubenin. Juoksutin ponia alkuun irtona kentällä. Reippaasti juoksenteli ja parit pukitkin heitti, kerran meinas jopa ihan nurin mennä.. Sen jälkeen käväsin selässä pyörähtämässä puolen tunnin verran ja heppa ei oikeen malttanut keskittyä, mutta ihan ok oli ratsastaa lopulta.

Maanantaina kävin Ketulla ja kouluiltiin kentällä. Aluksi mulla ei ollut yhtään tuuppailu fiilistä, ravailin ja laukkailin vaan pitkin ohjin. Sen jälkeen keräsin ohjat kunnolla käteen ja työstin eka vähän aikaan ponia käynnissä ja sitten siirryin raviin. Kettu oli melkeen heti hyvä, eikä paljoa vänkeröinyt vastaan vaan oli hyvin tuntumalla ja kuunteli mua. Mitä nyt vähän painava kädelle, mutta sekin korjaantui siirtymisten avulla. Laukassa tosi hyvä oikeaan kierrokseen ja sain lyhennettyä sitä siinä tosi kivasti. Vasempaan taas vähän liian juokseva enkä oikeen saanut laukkaa lyhennettyä. Ravissakin lyhentelin vähän askelta, jonka jälkeen pyysin sitä aina kunnolla eteen ja kyllä irtos kivaa raviakin! Loppua kohden Kettu vaan parani ja se ei kyllä oo ollut pitkään aikaan noin hyvä, super poika!


Tämmöinen pika postaus, seuraavassa postauksessa sitten vähä haikeampia uutisia..

14 kommenttia:

  1. Voiei mitä tapahtuu?!:( mutta kiva kuulumispostaus:)!

    VastaaPoista
  2. koska tulee seuraava postaus ?!

    VastaaPoista
  3. Johtuukohan tämä siitä että kettu on myynnissä.......

    VastaaPoista
  4. http://www.hevostalli.net/markkinatnew/viewone.php?ctgr=13&ilmnro=1046456
    ^ onks toi kettu !!!!!! :OOO

    VastaaPoista
  5. Meinaakko ettiä uutta vuokraponia ketun tilalle, vai alatko käymään pelkällä ruubenilla?:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ajatellut ettiä, ainakaan toistaiseksi... Kerron tästäkin asiasta myöhemmin.

      Poista
  6. nyyyhhh :'( vaikket oo vielä kertonu ni mä arvaan kyl mikä on :(

    mut oli jälleen kerran kerrassaan hyvä postaushh ;)

    VastaaPoista
  7. poni pitäisi viedä uudestaan samaan paikkaan missä tipuit, koska se oppii, että paiskaampas ratsastajan alas ja juoksen kotiin = ei tarvitse tulla takaisin, vaan pääsee kentälle juoksentelemaa ilman ratsastajaa, kun ratsastaja ei uskaltanut enää kiivetä kyytiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa kävin sen kohdan kyllä kävelemässä.

      Poista