perjantai 3. helmikuuta 2012

onnistunut tunti!

kesältä, kun menin sillä. On  lihonnut tosta!:D
Tänää oli sit vuorossa taas tunti peikillä ja menin Barukilla! Oli tosi kiva mennä sil pitkästä aikaa, se vaa on niin ihana :)

Otin ohjat kätee, ku oltii kävelty kymmenisen minuuttia. Aloin tekee käynnis ympyröit ja Baruk oli iha super ihanan tuntune, tosi herkkä ja taipu hyvin :) Sit aloin ottaa ravii ja tein siin aika paljo ympyröitä ja vähä siirtymisii ja tempon vaihteluita. Pikku hiljaa alettiin ottaa jo laukkaa mukaan, siinki Baruk oli tosi kivan tuntune, kevyt edestä. Alus ei takajalat ollu iha mukana, mut ratsastin jalal aika paljo nii alko neki sitte tulla mukaa ja laukka alko pyörii hyvin.

Välikäyntien jälkeen alettiin tekee vasemmassa kierroksessa pohkeenväistöä molemmilla pitkillä sivuilla. Eka piti väistää sisäänpäin lamppurivin alle, siinä sitten kävellä suoraan jonkin aikaan jonka jälkeen väistö takasin uralle. Suju käynnis hyvin. Jatkettii samaa ravissa, siinäki tuli hyvät väistöt, pari kertaa meni takaosa vähän edelle, mut ku vähänki käytti pohjetta nii Baruk korjas heti. Ainut vaa, et siel katsomon päädys se vähän alko jännittyy siin väistös, ku näki siellä mukamas jotai mörköjä.. No muuten kyl liikku tosi rennosti ja sitä oli tosi kiva ratsastaa. Mutta niiin, sitku oltii tehty jo aika paljon väistööä niin alettiin tekee ympyrä päätyyn, ympyrällä vasemman laukan nosto ja pitkän sivun alussa alettiin tekee laukassa väistöö vasemmalle, jonka jälkeen lamppurivin alla jatkettiin suoraan vähän aikaa ja sitten siirtyminen raviin. Alussa mun asetus jäi väärää suuntaan, mut sit ku tajusin et pitää asettaa vasemmalle nii tuli laukaski tosi kivoja väistö pätkiä. Sit alettii lopettelee, vaihettii suunta ja otettii loppuravit eteen alas :)

Oon tosi tyytyväinen tuntiin, Baruk oli super ihana <3 Täs viel pieni kooste verkasta, ei ollu ku pari pätkää ja toisee suuntaa ei ollenkaa laukka pätkää, kun kaverin piti mennä laittaa omaa heppaa tunnille :( :D Harmi sinänsä, että oli vaan verkasta, Baruk oli paljo parempi verka jälkeen, mutta voivoi :)

5 kommenttia:

  1. vitsit ku sul kulkee kaikki ponit kivasti! (:

    VastaaPoista
  2. olis ollu kiva, jos toi videopätkä olis ollut vähän pidempi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no haha! ;D mut joo, olisin tehny pidemmä jos ois ollu lisää clippei ;/ :)

      Poista
  3. no kai nyt alisalla kaikki menee kivasti ku alisa on pro ratsastaja (:::(:: hehhe : )

    VastaaPoista