lauantai 18. helmikuuta 2012

tunti+asiaa

Eilen eli perjantaina mul oli tunti jälleen kerran ja menin Necol :) On kyl kiva et oon taas alkanu saamaan sitä, ku yhes vaihees oli kauhee tauko etten menny sil ollenkaa ja sitä enne tosi usein. No nyt ei oo kyl sen hepan kaa menny todellakaa nii hyvi ku sillo ku menin sil useemmi. Yhteistyö suju sillon paljo paremmin, mut ehkä tää täst, jos sitä alettais nyt jakaa mulle vähä useemmin nii ehkäpä ''opin'' taas menee sillä.

Alotettii siin tavallisee tapaa verkkaa, mä alotin käynnissä ympyröillä, jotta saan pohkeet hyvi läpi. Neco kun tuppaa olee vähän hidas pohkeelle ja muutenkin vähän tahmanen, oon nyt muutenki menny enemmä sellasil vähä herkemmillä hevosilla nii tollaset vähän hitaammat on kivaa vaihtelua :D Käynnis Neco kuunteli heti hyvi pohjetta, nii aloin ottaa sit raviiki mukaa. Siin sit hevonen jännitty, no ravailen vaa reippaasti eteenpäi tehden temmonmuutoksii ja siirtymisii. Ei se kyllä siit paljoo rentoutunu, vasempaa oli vähä parempi, muttei tuntunu siltikää mitenkään hyvältä. Pari kertaa näpäytin iha raipalla, jotta reagoi siihen pohkeeseen heti eikä kohta.

Onneks pian alettii ottaa laukkaa, koska laukas se aina on parantunu ja alkanu rentoutuu. Oli se sit vähä parempi laukas, vasempaa suuntaa vähä jännittyneempi, mut siin meni hyvi sisäpohje läpi. Oikeesee suuntaa taas rennompi muttei sit sisäpohje menny niin hyvin läpi. Tein molemmis suunnis paljo laukannostoi ja Neco alko pikku hiljaa nostaa laukat tosi terävästi.

No sit verkan jälkee alettii tekee käynnis oikeessa kierroksessa toiselle pitkälle sivulle loivakiemuraura ja keskellä voltti vasempaan, siitä sitte jatkettiin sulku taivutusta. Jatkettiin siis vähä sitä mihi viimeks jäätiin. No alus en iha tajunnu ideaa, ja käytin liikaa oikeet pohjetta, no joo viimeks olin menny Czaplilla joka on iiihan erinlainen ja toimii ihan erinlailla, kun Neco. Alko kyl sitte sulut sujuu parin kerran jälkee hyvin, kun muistin vaa sen painon siirtää vasemmalle ja käyttää enemmän vasempaa pohjetta.

Pikku hiljaa alettii jatkaa ravis samaa. Siin meni sit vähä huonommi ja ain siin sulus se jotenki hidastu, mut kyl tuli pari hyvääki pätkää onneks. Neco vaa oli melko jännittyny, eikä tuntunu yhtään hyvältä. No onneks sit lopetettii sulkuje tekemine ja tultii kaikki ympyrälle, vähä aikaa siin viel ravii mentii ja ei paljoo rentoutunu hevonen siinäkään vaiheessa. Nostettii laukka ja siin sit Neco oli heti super hyvä. Sen laukka vaan on niin ihanaa ja oisin voinu laukkaa vaikka kuuuinka kauann. No mutta sit vähä aja pääst ku oltii siin laukattu nii jatkettii etäisyyksien mukaa laukassa suoraa uraa. Siin sitte viel vähä laukkaa jonka jälkee loppuravit ja käynnit :)

Ite en nyt kovin tyytyväinen ollu tuntii, Neco oli melko jännittyny ravissa, laukassa ja käynnissä kyl oli hyvä. Opettaja oli tyytyväine silti sulkuihin. On se Neco silti vaa nii ihana, vaik tällä kertaa ei kyl sujunukkaa niin hyvin. Ja ei ollu taaskaa kuvaajaa mutta voivoi....

nuuh

<3
Ainii, sit ilmottelisin teille sellasta asiaa, et ei kannata ihmetellä, kun ei Sohvista eikä muista kyseisen tallin poneista enään tule kirjotuksia. Nimittäin ponien omistaja ei halua että poneista enään kirjoitellaan tänne nettiin useiden ihmisten luettavaksi syystä ja toisesta. Videoita silti kyseisistä poneista tulee samallailla kun ennenkin. Ja jos joku ei tiennyt nii kanavamme (kaverin kanssa yhteinen) on youtubessa onalisa123. Mutta toivottavasti jaksatte silti tätä blogia lueskella, kirjottelen siis pääasiassa tunneistani Peikillä sekä kun käyn hoitelemassa hoitohevostani Topia. :)

3 kommenttia:

  1. Moikka (: Selailin tätä sun blogia ja sain hirveän inspiraation noista sun kuvista. Päädyin sitten tekemään ihan simppelin bannerin. Sun ei todellakaan tarvitse ottaa sitä, kunhan ajan kuluksi väsäsin jotain pientä :'D Taustalla on väri #DBC7A2

    Banneri löytyy tästä : http://kattilalapsi.webs.com/grafiikka/alisa.png

    http://heppaunelmia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vouu, toi on tosi kiva! Kiitos. Jos vaan ok sulle, niin voisin laittaa ton mun banneriksi seuraavaksi :)

      Poista
    2. Sitähän varten mä sen tein, jos sulle vaan kelpais. Kiva juttu että laitat! (:

      Poista