perjantai 10. helmikuuta 2012

Noniiin, tänään mul oli tunti taas ja menin Czaplinekillaa!♥ :) Keräsin siinä ohjat käteen, ku oltii kävelty jonkin aikaa. Aloin tekee käynnis kaikkii volttei ja mul ei ollu jalustimii jalas alus, ku varpaat oli vähän jäässä, mut niin taivuttelin ulospäin, ku Czäpä ei kunnol taipunu ulos, mut sisää kyl tosi hyvin :) Sit otin jalustimet takas jalkaa ja aloin ravailemaan. Czäpä oli tosi herkkä ja tuntu tosi kivalta tein aika paljo ympyröitä, ku välil ei kunnol taipunu sisään. Sitku oltii ravailtu molempiin kierroksiin nii alettii ottaa laukkaaki. En kauheesti laukannu, mut laukka suju iha hyvin.

Välikäyntien jälkeen otin jalustimet pois ja alettiin tekee sulkui sillee et vasemmas kierrokses tultii lävistäjälle ja siin tehtii sulkuu. Sit ku siin niinku vaihtu suuntaki samal nii sit vaihettii itsenäisesti suunta taas vasempaan lyhyen sivun lopussa. No alus en tajunnu yhtää sitä sulkuu ja mun paino meni oikeelle, jolloin Czäpäki alko valuu oikeelle. Sit pari kierrokse jälkee, ku tajusin alko sulut sujuu hyvin, ku muistin vaa pitää painon vasemmalla. Jatkettii samaa ravissa ja siinki suju tosi kivasti, toimi iha pienillä avuilla ja liikku rennosti. Sitku oltii tehty tota jonkin aikaa vaihettii suunta oikeelle ja alettii keskittyy istuntaan ravissa. Mun jalka heilu jonkin verran nii se piti saada lähemmäs hevosta. Sit laukas myös samaa siin mun yläkroppa vähä heijas, mut joo Czapli alko siin tuntuu jotenki vähä vahvalle ja se ei jotenki kuunnellu siin nii hyvin enään :/ No otin sit pikkuhiljaa käyntii ja jalustimet alas ja eteen-alas ravit.

Oon kyl tyytyväine tuntii, Czapli tuntu iha sika kivalta, mitä ny loppu laukas vähä jännitty, eikä kuunnellu niin hyvin. Mutta niin :) Kuvaajaa ei ollut, mutta tässä kuva Peikin uudesta (viikko sitten tuli) ponista Mortista! :)

laadukass :D

4 kommenttia:

  1. mortti on söps <3 ja pointsit mulle seurasta klo.16 (;

    VastaaPoista
  2. Voisit tehä myös itsestäs esittelyn niin tietäisi kuka siellä ruudun takana kirjottelee! :)

    VastaaPoista