sunnuntai 22. tammikuuta 2012

pelto treeniii

Olin eilen ratsastaa Sohvin ja menin pellolla. Pellol oli Sohvii johki polvii saakka lunta nii oli vähä raskasta ponille, nii en menny kauhee kauaa. Menin eka satulal ja sit tulin alas selästää ja otin satulan pois ja jotai juoksuttelin ponia siinä ja sit menin viel takas selkää ja vähä työskentelinki ja Sohvi oli oikein hauska ja melko energinen. Talvel sitä ei nyt olla liikuteltu nii paljoa, nii energiaa riittää :D Ja sit tehtii Oonan kaa videopostaus, päivä tallilla. Näätte tosta alhaalta ja painamalla videota pääsette näkee sen vähä isompana jos toi pienyys häiritsee. Ja pari kuvaaki tossa Sohvista :)

                                       


wii!

 
       
nuuuh
Sit tänäänki olin ratsastaa Sohvilla. Menin eka käymää maastos ja menin sellasen vartin lenkin, otin vähä laukkaa ja ravii. Poni oli iha innoissaa! Sit menin taas takapellolle ja menin siel joku puol tuntii. Ja ei siit sen enempää, ku en oikee tehny mitää taaskaa, poni oli taas aika reippaalla tuulella. Tein pienen koosteen, koska oli vaa videoit nii en jaksanu niist leikkaa kuvii :) Lopus Millastki lyhyt clippi hihi, olin sil kans kävelee vähä aikaa pellolla tänään. Ja pari videoo on kuvattu kännykällä sitte :D

            

5 kommenttia:

  1. aaw ootte sohvin kaa niin sulonen pari ♥ tykkään kans tosi paljon täst sun blogista :) haluistko joskus tehä postauksen sun tai sohvin kamoista ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ kiva et tykkäät :) Ja kyl mä joskus varmaa voisin, kuha jaksan :D

      Poista
  2. voi vähän tää on ihana tää sun blogi:)! tykkään tosi paljon sun kuvista, ja musta ainaki on kiva kattella videoitaki:)

    http://ihavestoryinmyheart.blogspot.com/

    VastaaPoista