sunnuntai 15. tammikuuta 2012

kiva viikonloppu :)

Eilen olin ratsastamassa Sohvilla. Ei ollu yhtää fiilistä ratsastaa, nii päätin mennä vaa riimulla takapellolla :) Sohvi oli tosi energinen ja alus vähä levoton, hirnu joku 5 kertaa, vaik yleensä ei hirnu ollenkaa. Laukkailin aika paljon ku poni oli iha innoissaa ja halus koko aja laukata ja mennä lujaa. Sit kans tulin pari kertaa sellast puomii/estet ravis :) Sitku olin menny jonki aikaa ja en jaksanu enää ratsastaa nii lähin käppäilee kohti tallii :D Ei siit sen enempää, ei tehty mitää kummallista.

innokas poni :D

Sitku olin liikuttanu Sohvin nii mentii Oonan kaa kävelee Millal ja Dinal pellolle :) Mentii kyl jonki verra raviiki, ku ponit halus ja meni hyvin.

milsu :)

Tänää sitte olin Topii hoitamassa kaverini Liisan kanssa. Haettii sisält (topin omistajan talosta) kamat ja mentii sit hakee Topi tarhasta. Annettii sille sellanen astma lääke ja sit laitettii se kuntoo (taino liisa laitto :D).

Menin ilman satulaa, ku en ollu menny pitkää aikaa ja harvoin meen Topil ilman satulaa :D Mentii sit kentälle ja puolet kentästä oli iha hyväs kunnos ja puolet kentäst jäässä. Aloin tekee käynnis ympyrää, et saan kunnol sisäpohkee läpi. Tein sitä vähä aikaa molempiin suuntii ja sit aloin ravailee. Topi oli tosi herkkä sekä suusta, että jalalle ja oli muutenki ihanan rento! <3

Ku olin ottanu alkuravit nii pyysin Liisaa et se opettais muo ja keksis tehtävii mitä teen. Menin siihe keskelle isolle ympyrälle, jossa sitte väistätin takaosaa ulospäin. Alus ei iha sujunu, mut sit alko tulee hyvi pätkii :) Sit tein toisee suuntaa samaa ja siin meni vähä paremmin. Ton jälkee aloin tulla sillee rata pituus suuntaa leikkaa ja siin ain joka toine kerta voltti oikeelle ja joka toine kerta voltti vasemmalle ja sit volti jälkee suoristus ja pohkeenväistö uralle. Tota en tehny kauaa, koska ei ollu kauheesti tilaa ku se toine puolisko kenttää oli jääs, mut suju iha ok, paitsi pohkeenväistös takaosa ois saanu väistää vähä enemmä. Otin sit viel pari laukan nostoo vasemaa kierroksee. Laukkas kiltisti ja kerran vaa säntäs :D!

Aloin ottaa loppuravei ja sit käyntii ja kohti tallia. Ratsastin ehkä joku puol tuntii ja Topi oli tosi kivan tuntune varsinki lopussa :) Otettii Topilt kamat poist ja laitettii loimi päälle ja päästettii tarhaa. Sit laitettii uutta turvetta boksii, putsattii kamat sisällä ja sit lähettii kohti kotia. Täs viel kooste Sohvist ja Topist + pari kuvaa :)



<3




4 kommenttia:

  1. toi topi on kyl toooosi kivan näköne ja meet sil hyvin :))

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi ja hienoja kuvia!! :)

    -eve / http://pokerijaelli.blogspot.com/

    VastaaPoista