perjantai 13. tammikuuta 2012

Czaplinekilla taas :)

Mul oli tänää tunti peikil, ja menin taas Czaplinekilla! :D Eka ku kuulin et meen sil olin sillee et '' taasko...'' mut sit vähä ajan pääst olinki iha innoissaa ku meen sil :o

No verkattii taas samaa tapaa niinku aina, eli itsenäisesti. Alotin eka ravailee vähä pidemmäl ohjal ja Czapli oli ihanan rento jo alussa. Sit aloin keräilee ohjii, ja se oli iha ok, mut jotenki omituise tuntune suusta, eikä nii herkkä pohkeesee. Siis herkkä joo, mut ei samal taval ku viimeks. Tein siirtymisii jonki verra ja volttei aika paljon. Sit otettiinki jo laukkaa, ku oltii ravattu molempiin suuntiin ja siin Czapli oli tosi kiva laukas molempiin suuntiin, mut piti käyttää aika paljon jalkaa. Laukan jälkeesit tuli kivaa raviaki :)

Pitkie ohjie jälkee kerättii ohjat, ja jatkettii vähä samaa ku viimeks, eli suoralla hepalla uran sisäpuolella vasemmas kierrokses. Sitä mentii iha noin 1 kierros ja Czapli meni oikein kiltisti suorana. Sit mentii ympyrälle kaikki ja siin raviin. Alettii tekee jotai iha ihme juttuu mist en tajunnu hölkäsen pöläystkää, mut siis aina siin tietys kohtaa piti ottaa kunnon puolipidäte ja sit siit laukan nosto. Jotenki sillee et hepat käyttäis kunnol takajalkoi ja sillee ponnistais siihe laukkaa kunnolla ja jotai tollasta :D Joo en tajunnu siit mitää, mut meni ne iha ok, vaik Czapli oliki siin ympyräl vähä jännittyny ajoittain ja ennakoi sitä nostoo. Sit jatkettii laukas ympyräl kaikki samaa aikaa, ja siin Czapli meni taas iha ok, vähä pitkän.

Ton jälkee vaihettii suuntaa, kokorata leikkaa ja siin keskel 4 askelt käyntii ja takas ravii. Se vähä meni pielee ku en istunu kunnol siin siirtymises. Mut nii, sit mentii takas kaikki ympyrälle ravis ja siin sit alettii lyhentää ravii. Olin jo tos vaihees iha puhki, ku oli pitäny tehä nii paljo töitä. No se lyhentämine suju iha ok, mut Czaplist tuli jotenki vähä kovasuine :/ Luulen et seki johtu siit et mul alko olkapäät jännittyy ja sit käsiki sillee. No mut kumminki sit lyhyest ravist nostettii laukka, siin sellast kunnon pyörivää laukkaa, sit vähä aja pääst raviin ja etäisyyksien mukaa takas uralle ja eteen alas ravit :)

Czapli oli tänää iha ok, tosin parempi viime kerral. Oli viimeks rennompi ja mul oli parempi tuntuma siihen. Mut täs viel kooste tän päiväsest, laitoin toho alkuu jotai kuvii Czaplist ja sillee ja mut en editoinu sit tota itse ratsastusta. Kaikki ratsastus klipit siis tänäseltä :) Ja tos on 1 klippi verkast toi eka ja sit loput verkan jälkee ja ei oo ku pari clippii oikeest kierroksest, ku kaveri piti lähtee ratsastaa nii ei kuvannu sitte iha loppuu :D

Kiitos Jeanette videoista ja noista kivoista äänistä mitä olit puhunu :)!:Dd


2 kommenttia:

  1. hahha toi loppu :D mut hyvin kyl meet & sun tekstit on just kivoi ku kerrot tollee yksityiskohtasesti kaikest ;)

    VastaaPoista