torstai 22. joulukuuta 2011

lunta+joululoma, energinen poni!

Jeee, nyt on tullu ees vähän lunta ja joululomaki alko tänää sit! Päätettii Oonan kaa mennä sit Sailalle, ku kouluu ei ollu ku ehkä 45 minuuttii, saatii vaa tokarit :)

Menin Sohvilla takapellolla ja Sailaki tuli samaa aikaa juoksuttaa Unskii. Menin eka satulalla ja verkkasin sen aika nopee. Sohvi oli aika normaalin tuntune, mut sitku otettii laukkaa nii poni alko vähä innostuu.

Saila sit lähti pois takapellolt ja mä otin satulan pois. Sit otin ravii ja tein paljo ympyröit ja poni vaa juoksi ja halus laukata eikä kuunnellu, välil huuski siinä, ärsyttävää -.- No syy varmasti se, et kaveri lähti pellolt nii Sohvi itekki ois halunnu lähtee. No jatkoin vaa silti ja yritin rauhottaa ponii, mut ei siit melkee mitää tullu ravis paitsi välil tuli iha ok kohtii, käynnis kyl meni iha hyvi, vaik oliki vähä kiireinen. No koitin sitte et jos rauhottuis, jos otan laukkaa... Jospa lähtis höyryt pois! No siin sitte halus vaa laukata lujaa, ja ku Sohvi on aika herkkäsuine nii ei kyllä tänää.. No oli ainaki herkkänä, mut melko usein se kyllä onki. Sohvi kyl oli viimeks liikutettu sunnuntaina, eli sillo ku mä olin ratsastaa sen, että sekin varmasti liittyy toho et miks se oli nii energinen.

No sit päätin, etten jaksa enää ratsastaa. Tulin sit alas mut Oona pakotti mut takas selkää, joten jatkoin sit viel vähä aikaa ratsastamista :D Menin vähä puomii laukas ja siihenki Sohvi oikee imi kunnol et piti iha pidättää. Laukkailin pellon ympäri ja otin pari spurttii ja poni ei ois millää halunnu siirtyy ravii. Otin kyl sit viel vähä ravii ja sitku tuli iha ok kohta nii tulin alas ja kävelytin. Poni oli IHAN hikinen! No tänää tällee, oli kyl hauskaa, vaik poni oli välil aika ärsyttävä, ku oli ihan energiaa täynnä.

Otettii kans vähä joulusempii kuvii, ku lunta tuli maahan nii täs pari kuvaa tänäseltä :)

ihana<3
hihi:)

3 kommenttia:

  1. "Oona pakotti selkää" haha :'DDD nonii(:: söps kuvii pro kuvaaja(: NOEI :D ♥

    VastaaPoista
  2. ps. joulusempi tausta VAIHDA! :D

    VastaaPoista
  3. Oona // no käskit :Dd Ja en jaksa :D

    VastaaPoista