perjantai 16. joulukuuta 2011

Huhhuh!

Eli tänää mul oli kaks tuntii peikil. Eka tunti alko neljält ja olin siin rästil, koska kävin puol neljä kysyy onks millää tunnil tilaa ens viikol ja  kaikki ens viikon tunnit oli täynnä (torstaina loppuu tunnit, jatkuu tammikuussa) ja oli pakko ottaa rästi johki nii sit päätin et meen iha mille tunnille vaa mil on tilaa. No tänää oli sit sellasella tunnilla tilaa, jotka on vähä vähemmä ratsastaneit lapsii, oli varmaa ridannu joku parisen vuotta. Sen open tunneil en ollukkaa ollu koskaa (aika uus ope peikil, tuli kevääl) mut ei me mitää muut sil tunnil tehty ku verkattii itsenäisesti ja sen jälkee leikittii loppu tunti, ku oli vika tunti tänä vuon ja ne lapset halus leikkii :D

Menin sitte Tinillä, ja olin menny sil tasan vuos sitte ilman satulaa. Tänää sitte sain sen pitkästä aikaa. Alussa menin satulal verkan, mut sit kuulin et me leikitään nii tietysti otin satulan pois! Verkassa Tini oli vähä hidas, mut tein paljon tempon vaihteluit ja siirtymisii nii alko sit olla vähä nopeempi pohkeelle. Vähä tunki kyl sisäpohjet vastaa, mut tein paljo ympyröit nii ei enää tunkenu nii paljoo sen jälkee.

Sitte otin satulan pois väli käyntien aikana. Ja hyi sil oli kauhee selkä istuu :D. Leikittii leikkii nimeltä tallipalaa kerran, jonka jälkee sitte kerra peilii ja sit viel saatii ite ehottaa mitä halutaa leikkii nii oltii sitte raippa hippaa. Tini oli iha innoissaa ku pääs leikkii ja oli nopsa jalka ja meit ei kukaa meinannu saada kiinni hipassa, paitsi sitte ku ne kaikki piiritti meijät. :) Oli kyl tosi hauskaa leikkii! No siinä se tunti, ei oo kuvii täst tunnist, mut laitan Tinist jonku kuvan tähä silti.

viime vuodelt :)
Ton tunnin jälkee oliki sit tunti taukoo ja sit kuudelt alkoki mun oma tunti ja menin Justuksel, jee!<3 Justus oli jo edellisel tunnil, jote mun ei tarvinnu laittaa sitä. Kysyin sit silt edelliselt ratsastajalt et oliks Justus kiva, oli kuulemma, mutta oli kiinni oikeassa kuolaimessa (sitä kuulemma tehnyt jo jonkin aikaa).

Aloin sitte verryttelee, eka tein käynnis vähä aikaa, jonka jälkee otin ravii ja se vaa oli kiinni siinä oikeassa kuolaimessa. Siirsin sit käyntii ja jonkin aikaa siinä taivuttelin sitä. Käynnis ei ollu nii pahasti kiinni, mut ravis.. No sit vaihettii suuntaa ja siin se oliki jo paljo parempi! Sit otettii laukkaa ja siinki se oli oikees kierrokses kiinni, mut vasemmas iha ok.

Välikäyntien jälkee alettii tekee kunnol hommii, vaik yleensä ollaa saatu ite ehottaa mitä tehää vikal tunnil, (oltais kyl kumminki menty kouluu, mut kaikki ois varmaa toivonu et ympyräl, ku meijä tunnil kaikki kai on aikuisii nii ne haluu ain tuuppailla :D) mut tehtii kyl kivaa tehtävää! Alettii siis tekee avoi vasemmas kierrokses toisel pitkäl sivul käynnis. Justus oli jo paljo parempi verrattuna verkkaa, eiollu enää kiinni kuolaimes melkee yhtää. Käynnis avot ei iha onnistunu, mut sit otettiiki jo ravii ja sit otin jalustimet pois. Siin sit alko menee jo paremmi. Sitä vähä aikaa ja sit laukas avoi. Laukaski avot suju iha hyvin, vaikka vähän heppa vinkuroi välillä. Tuolle hevoselle ne avot ei oo iha itsestään selvyyksii, joten opettaja oli tyytyväinen ja niin olin myös minä. Jouduin kyl tehä aika paljo hommii.

Sit mentii ympyrällä viel kaikki oikees kierrokses ja siin ravii ja Justus oli superr, on se vaa nii ihana! <3 Sit vähä laukkaa, joka ei onnistunu niin hyvin, ku alko vähä jännittyy ja jouduin asettaa tosi paljo sisää, et jäis asetuksee, koska se oli taas kiinni siinä kuolaimessa -.- Mut tuli laukas hyviiki pätkii. Sit viel ravii ympyräl eteen alas ja pitkät ohjat. Vein Justukse sit viel sisää ja annoin sille paljo nameja :) Hieno heppa! Huhhuh, oli rankka tunti. Olin iha poikki tunnin jälkee :D Ja kukaa ei ollu kuvaa :( Mut laitan jotai vanhoi kuvii Justuksest viel :)

vanha kuva meist, lokakuulta :)


hihi :D

Ja ainii, pääsin katrillii taas. Jee! Sunnuntain sit harkat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti