lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulukatrilli

Ensiks, hyvää jouluu kaikille! Ei oo yhtää joulufiilis ainakaa mul, ku on satanu tänääki vettä ja ei oo yhtää luntakaa enää..

No, mutta tänää siis meijä tallil (peikil) oli joulukatrilli, johon itsekkin pääsin esiintymään ja menin Paironilla (olin menny sil ehk pari vuot sit viimeks :D)! Meillä oli ollu viime sunnuntaina ja eilen harkat ja tänää sit oli esitys. Menin tallille joskus 8 maissa ja aloin sit heti letittää Paironii, olin ehk joskus varttii vaille 9 valmis ja sit kävin nopee putsaa vähä kamoi ja vaihtaa ite kamat. Sit laitoin ponille nopee kamat päälle, ku maneesis piti olla varttii yli yheksä. Verkattii sit vaa kaikki askellajit läpi ja lopetettii verkka ku alko tulla ihmisii.

Joskus vähä yli kymmenen sit alotettii katrilli, joka suju hyvin! :) Oli aika paljo ihmisii kattoo ja lähes kaikki hevoset käyttäyty hyvin, vaikka olikin kuusi hevosta, jotka eivät olleet ennen ollu katrillissa.

No TÄSSÄ viel kooste minkä mä ite tein katrillist, koska ajattelin ettei kukaa jaksa kattoo 18 minuuttist videoo, mut TÄSSÄ on kans sit koko katrilli, jos joku sen haluu ja jaksaa kattoo :) Laitan viel pari kuvaa toho alas katrillista.

:)

Jösse 30v kunniaks sai tollasen :D

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno toi katrilli. :) Ja eiii vähän söpö toi Jösse ! :D

    VastaaPoista
  2. Hannaleena // kiitos! :) Jösse on :D

    VastaaPoista