sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pieni ''videopostaus'' ja muuta!

Kävin vielä viime sunnuntaina ihan extempore liikuttelemassa Ruubenin. Laitoin Ruubenia varmaan tunnin verran kuntoon, jonka jälkeen suuntasin pellolle. Aloin melkeen heti ravailemaan ja Ruuben oli aika kivan tuntunen alusta alkaen! Vähän turhan juokseva, mutta kuunteli silti ihan hyvin pidätteet. Aika nopeesti otin mukaan laukkaa ja siinä en vaatinut aluksi mitään. Ravissa koitin laukkojen jälkeen tehdä parit kerrat vähän pohkeenväistöä, ei oikein onnistunut, kun mulla meni aina paino väärälle puolelle.. mutta kyllä hyviäkin väistö askelia saatiin.




Lopussa tulin vielä Ruubenin kanssa parit kerrat sellaista mini ''estettä''. Ruuben oli ihan innoissaan, vaikka este oli ihan pikkuinen. Ponski nosti jalkansa oikein hienosti ja saatiin hyvät pari hyppyä. Pomppujen jälkeen otin vielä suoralla uralla vähän laukkaa ja koitin ekaa kertaa tehdä laukanvaihtoja. Oikeasta laukasta koitettiin vaihtaa vasempaan, kahdella ekalla kerralla ei takapäätä vaihtanut, mutta saatiin lopuksi kaksi hyvää vaihtoa, joissa Ruuben vaihtoi takapäänkin (tosin pari askelta myöhässä etupäästä). Loppuun otin vielä pari kierrosta ravia, Ruuben oli tosi hyvä edestä, niin kevyt! Ravien jälkeen lopettelin, loppukäynnit vaan ja sitten takaisin kohti tallia. Kuvat (c) Anna, kiitos!


Perjantaina kävin liikuttelemassa Ruubenin ja lunta satoi silloin tänne uudellemaallekkin ihan kivasti, vihdoin! Nyt kyllä tulee mun tallimatkoista vähän vaikeampia, pyörällä ei oo niin helppo enää kulkea..

Ruuben onnistui torstaina(?) tiputtamaan kenkänsä, joten ihan rentoa menoa oli luvassa. Oli myös ihan kauhea tilsa keli ja ponski saa tilsakumit vasta seuraavassa kengityksessä, joten vähän väliä piti tulla selästä alas ottamaan tilsoja pois. Ennen ratsastusta kävin kentällä taas tekemässä vähän maastakäsin juttuja ja muutamia temppuja. Ruuben sai myös hetken juoksennella irtona.

Heppa seisoskellu vähän sateessa..



Sitten kävin laittamassa ponskin aika nopeesti kuntoon ja suunnattiin takaisin kentälle. Otin melkeen heti ohjat käteen ja aloin työskentelemään käynnissä. Alettiin tekemään käynnistä pysähdyksiä, Ruuben ei millään malttanut seistä pysähdyksessä, niin tällä kertaa riitti, että se seiso edes sekunnin paikallaan. Tehtiin myös vähän väistöjä, jotka on mulle niin vaikeita! Mun paino menee aivan väärälle puolelle, niin eihän niistä mitään tule. Nyt yritin keksittyä paljon tohon, että mun paino pysyisi oikealla puolella ja loppua kohden alkoikin tulemaan ihan kivoja väistöjä. Välillä takapää ei oikein tullut mukaan, mutta sekin korjaantui kun vähän raipalla kosketti. Pikku pätkä raviakin otettiin, mutta ihan sellasta hissun kissun ravia mentiin, kun siltä tosiaan se kenkä puuttui toisesta etusesta. Eipä me oikein muuta tehty, tollanen puolen tunnin käynti painotteinen ratsastus tällä kertaa!

Puss!



Eilen tehtiin Nellin kanssa pieni ''videopostaus'', vähän epäonnistunut tekele, mutta ei voi mitään. Kirjottelen tästä päivästä vielä ihan oman postauksen, koska kuvia on sen verran paljon! Mutta tässä tämä videopostaus, toivottavasti kelpaa..

30 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja toi videoki oli ihan kiva vaikka aika lyhyt. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana postaus Alisa! Sä vaan ratsastat Ruubenilla niin hyvin! Tekstiäkin oli juuri sopivasti, itse kun olen laiska lukija ;3 Juuri täydellinen ja hauska tuo videopostaus! ;) Samaan malliin! c:

    VastaaPoista
  3. Videopostaus oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
  4. superkiva postauss! ♥ ihanii kuvii ja hyvä ku niit oli paljon ja hienoja ootteee ♥ :*

    VastaaPoista
  5. Oi vitja tuo teidän meno on niin upeeta! Ootte tosi hyvä pari! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana video! Mikä ton biisin nimi tossa videossa on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tossa on kaksi biisiä, toisen nimi on trumpets ja toinen on dimitto (let go).

      Poista
  7. Ihanat noi pintelit! :D

    http://emmajakarpalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Toi video oli just hyvä, tee toistekki (mut pidempi) ;D

    VastaaPoista
  9. Kiva blogi sulla:)
    http://merrvinelamaa.blogspot.fi/ mun blogi:)

    VastaaPoista
  10. Jeeee ootte niiin hienoja!!! :))

    VastaaPoista
  11. voi vitsi miten kivoja kuvia, meette ihan superhienosti! ja ihania noi ruubenin ilmeilykuvat :'D

    tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon koska oli kiva teksti ja hyviä kuvia kuten aina, ja sitten vielä toi superkiva video :)! Ruubenhan tekee tosi hienosti noita temppuja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos taas superr paljon ihanasta kommentista!! :)

      Poista
  12. AAAA ihana postaus! noi kuvat on aina niin ihania ja puupe on nin hassuuu :DDD♥ tosi kiva toi videopostaus taas ja laukkahan näyttää tosi hyvältä! hyvääää!! puupe on onnekas ku sil on sunkaltanen vuokraaja :-) ♥

    VastaaPoista
  13. Hienosti meette! :))
    Blogisi on lempiblogit listallani :)
    http://tiitishorselife.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-11.html?m=1

    VastaaPoista
  14. onks toi jostai päi jokelaa toi alku? :DD ku näyttää nii tutult ku ite asun jokelas :D

    VastaaPoista