tiistai 5. marraskuuta 2013

Selvennystä asioihin..

Ensinnäkin iso kiitos kaikille näin yhteisesti edellisen postauksen kommentteihin.♥

Eli nyt vähän selvennystä asioihin.. Pari ihmistä kysyikin, että aijonko hankkia uutta vuokrahevosta. Vastaus on, että en ainakaan toistaiseksi tai en omatoimisesti etsi vuokrahevosta enkä ole edes varma haluanko enää vuokrahevosta. Aina on tää ''riski'', että se hevonen myydään tms, vaikka sanotaan, että hevonen ei lähde ikinä mihinkään ym. Elämäntilanteet ja asiat muuttuu, ymmärrän tämän, mutta ei oo yhtään kivaa, kun se hevonen vaan yhtäkkiä lähtee.. Toisaalta haluaisin, nimittäin nyt mulla on vaan Ruuben ja joku muo osaavampi hevonen (niin kuin Kettu oli..) sen rinnalla olisi kiva, joka voisi opettaa muo taidollisesti...

Mutta sit taas, oon loppujen lopuksi vaan tälläinen puska ridaaja, jolla ei ole mitään tavoitteita eikä ratsastaminen niinkään edes kiinnosta muo kehittymis mielessä, eikä ole kiinnostanut pitkään aikaan. Voihan se olla, että jossain vaiheessa alkaa kiinnostamaan ihan kunnon ratsastus ja treenaaminen. Tällä hetkellä haluan vaan ratsastella oman mielen mukaan vähän niin ja näin. Mutta täytyy tosiaan vielä miettiä tota vuokrahevos juttua ja voihan se olla, että joku päivä vielä laitan oman ilmoituksen markkinoille.. Houkuttais, mutta toisaalta ei, ääh vaikeaa!

Tietysti jos jotain hevosta mulle tarjotaan vuokralle, niin tietysti asiaa harkitsen ja jos nyt joku mun kriteerit täyttävä hevonen löytyis niin kokeilemaanki menen mielelläni. Kumminkin vuokrahevosen etsiminen on oikeasti vaikeaa, vielä kun mulle on oikeasti tärkeää, että sen hevosen kanssa saa puuhailla monipuolisesti ja vapaasti. Tälläisiä hevosia löytyy oikeasti harvasta ja oon kyllä tosi ilonen, että kaikki vuokraponit, mitä mulla on ollut (Sohvi, Ruuben, Kettu), niin kaikkien niiden kanssa oon saanut puuhailla oman mielen mukaan, tietysti järki päässä.

Sitten toinen asia on se, että en oikein tiedä miten mun pitäis tän blogin kanssa jatkaa. Nythän Ruuben on ainoa, jolla ratsastelen ja se asuu 45 kilometrin päässä ja julkiset eivät kulje lähelle (7km päähän), joten sinne saan kuvaajan mukaan todella harvoin. Nyt kun mennään vielä talvea kohti niin vielä harvemmin. Ja multa ei vaan löydy innostusta kirjoitella kuvattomia postauksia eikä niitä jaksa ihmiset lukeakkaan. No täytyy kattella, että jos päivittelisin tätä blogia sitten edes tosi harvoin tms.. Onko jotain ideoita? Ruubenilla käyn sen saman 1-2 kertaa viikossa (ja lomilla enemmän) vaikka Kettu jäi nyt pois, sillä arkena en tuolla asti valitettavasti pysty käymään, varsinkaan tähän vuoden aikaan pitkän matkan takia.

Kysykää ihmeessä, jos on vielä jotain kysyttävää. En oikein osannut selittää kaikkia asioita ihan niin kuin olisin halunnut, mutta ei voi mitään.

<3
Ps. Uusi ulkoasu, mitäs pidätte? Toi tausta saattaa kyllä vielä vaihtua nimittäin mulla on sen kanssa hieman valinnan vaikeuksia! Vastatkaa vasemmassa palkissa olevaan kyselyyn ja/tai pistäkää kommentilla mielipiteenne. :)

29 kommenttia:

  1. Jos vaan itse tahdot, niin kirjoittele toki välillä ihan omasta elämästäsi ja arjesta kertovia postauksia sekaan:) Ja tää tausta käy mun mielestä tähän osi hyvin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa ei oikeen sellaset lifestyle postaukset luonnistu.. :D Kiitos! :)

      Poista
    2. harmillista toi kun menee heppa alta.. itelläkin olis vaan tarjota just määräaikasesti vuokraheppaa sulle kun vakituinen on äitiyslomalla ja haluaa jatkaa sen jälkeen kuitenkin.. :(

      Poista
  2. Toivottavasti et lopeta kirjoittelua, tottakai ymmärrän että on vähän tylsä kirjottaa ilman kuvia:/ mutta voithan laittaa kameran johonkin aidan tolpalle kuvaamaan tms. ja superihana ulkoasu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mutta itse kuvatutkin on mun mielestä vähän tylsiä yms... :( no täytyy vähän miettiä ja kiitos! :)

      Poista
  3. Kirjota kirjota vaan! Sun blogis on ihana, ja ei se ny haitttaa vaikka niitä postauksia tulis vähän harvemmin. ;)

    IIIIIIHANA ulkoasu! <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä ettei haittais vaikka postauksia tulis harvemmin.. :) kiitos!

      Poista
  4. Voithan sä välillä kuvata vaikka maastoilua selästä, ja tehä semmosia koosteita. Ne on kivoja! xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D mun mielestä sellasia hevosen korva videoita on tylsä kattella mutta joo täytyy miettiä!

      Poista
  5. mä niin toivon, et asiat järjestyy parhaimmin päin - mä keksin kyllä jotain jos tarve vaatii ;) tää ulkoasu on niin hieno!!! ♥ ja ymmärrän et kuvattomia postauksia ei oo kiva julkaista, mut äää :( et missään nimessä saa lopettaa kirjoittamista, ei se haittaa vaikka sit kirjotteletki harvoin.!!!:*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee noo ehkä mä harvoin tänne jotain rustailen.. :)

      Poista
  6. Eeei älä lopeta kirjottamista, ei ne vanhat kuvat haittaa jos niitä laittaisit :D Mut älä lopeta kirjottamista, tää on huippu blogi kun se Roosakin lopetti niin kaikki hyvät blogit menee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( no täytyy vähän kattoa, ei vanhojakaan kuvia jaksa nimittäin aina katella... no mutta enköhän mä ees joskus harvoin tänne jotain kirjoittele. :)

      Poista
  7. Tosi kurjaa kun Kettu lähti :( Älä kummiskaan lopeta bloggailua kokonaan ! Kuvattomat postaukset eikä harvoin postailu haittais! Mutta mikset kysyisi Ruubenin tallilta että jos joku voisi teitä kuvailla. Vai käykö siellä muita kuin sä ? Sun blogi on muutenkin yks parhaista, ja kerrot asiat monipuolisesti ! :) Tsemppii !! :) t. Marjut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ruuben talli on pieni viiden hevosen yksityistalli, hevosten omistajan pihassa. Siellä ei siis paljoa ihmisiä käy ja oon siellä lähes aina ihan yksin, joten ei sieltä löydy ketään joka pystyisi/ehtisi/jaksaisi kuvailla. :( Kiitos!

      Poista
  8. toivon todella ettet lopettaisi bloggaamista :( mutta ymmärrän kyllä täysin tilanteen, itsekkään en kyllä tuollaisessa tilanteessa välttämättä kirjoittelisi :/ mutta olisi kiva jos edes joskus harvoin pystyisit jonkinlaista postausta väsätä:)!
    voin vaan kuvitella miten kurja tilanne sulla on, tsemppiä jatkoon :(!

    VastaaPoista
  9. niin ja se jäi sanomatta että aivan ihana tämä ulkoasu, tykkään tosi paljon näistä sävyistä ja banneri on tyylikäs :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon iina! Enköhän mä sillon tällöin jotain kirjoittele.. :)

      Poista
  10. alpakka, mä en takaa mitä sulle käy jos lopetat tänne rusteilemisen :(

    VastaaPoista
  11. No itsehhän sinä sen mietit, mutta jos lukijalta kysyt mielipidettä niin jatka ihmeessä blogin pitämistä! Ja eihän tuolla hevosen hankkimisella ole kiire, ehkä on ihn hyvä mennä harvemmin välillä, niin voi ajatukset selvitä :)
    http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Toi ulkoasu on ihana! Tausta sopii kyl tähän, ei tarvii muuttaa :) Ja jatka kuiteski kirjottelemist, vaiks tekisitki postauksii harvoin! Tee vaik joku kysymyspostaus tai jotai muit erikoispostauksii. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! jonkun erikoispostauksen voisinkin toteuttaa! :)

      Poista
  13. Mikset ala vuokraan jotain ponia sieltä Sailalta jossa Oonakin käy? :o ainakin jostai luin et Nero kaipais vuokraajaa, toisaalt tietty jos ei sun tyylinen poni tai jos ei muutkaan siellä olevat oo semmosia ketä haluisit vuokrata...

    VastaaPoista
  14. Aaa :o no höh, unskikin? Noh, toivon mukaa löytäisit uuden vuokrahepan joka ei lähtis minnekä ja jonka kaa pääsisit menee monipuolisesti, sun blogiis on nii kiva lukee ja ratsastat tosi siististi ja hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin ja on siihen muitakin syitä. Ja kuten tekstissä sanoin, en ole edes varma haluanko uutta vuokrahevosta. En siis etsi ainakaan tällä hetkellä. Muo ei silleen kiinnosta kunnon ratsastus enää ja tällä hetkellä mulle on riittänyt varsin hyvin tää puskailu meno Ruubenin kanssa! :) voi kiitos!

      Poista