tiistai 10. syyskuuta 2013

Ruubenin kanssa touhuilua [9.9 & 10.9]

Ruuben on nyt mun käytössä melkeen koko tän viikon, maanantaista perjantaihin! Pakko mun ei oo tietenkään käydä joka päivä, eikä ees yhtenäkään päivänä, mutta tietysti käyn niin usein kun vaan pääsen, koitan käydä joka päivä.

Maananataina lähettiin Nellin kanssa talleilemaan. Mulla oli suunnitelmissa päästää Ruuben eka juoksentelemaan vähän kentälle ja sitten mennä selkään ja käydä vähän pellolla.


No suunnitelmat muuttu äkkiä, Ruuben alkoi vähän aikaa irtona ravattuaan liikkumaan epäpuhtaasti.. Soitto omistajalle, sen jälkeen jalan kylmäystä ja sitten kävin taluttelemassa pikku lenkin. Käynnissä ei ontunut, mutta ravissa joo, tiedä sitten mikä siihen jalkaan tuli, ei ollut lämmin eikä turvotusta..


No ei siinä oikeen mikään auttanut, puuhailtiin maastakäsin vähän vielä kentällä ja tehtiin muutamat temput, sitten päästettiin poni takasin tarhaan..






Mun/meijän käytössä oli myös maanantain eräs issikka ruuna, joten liikuteltiin sekin. Samalla tallilla siis asuu Ruubenin kanssa. Ite oon menny vaan pari kertaa issikalla ja nekin kerrat vuonna 2007, joten oli tosi kiva pitkästä aikaa päästä issikan selkään! Laitettiin heppa kuntoon, siinä sitten alko kivasti ukkostaa ja salamoida ja kun selkään kiipesin nii alko kauhee kaatosade, joka jatku sitten ihan iltaan asti. No onneks ei olla sokerista vaikka vähän kylmä tulikin, kun ei ollut yhtään varautunut sateeseen.. Ite ratsastelin vaan vähän aikaa, otin vähän ravia ja yhen pikku laukka pätkän, en vaatinut hevoselta yhtään mitään vaan annoin sen mennä miten halusi. Sen jälkeen päästin Nellin selkään ja Nelli sai Meidurin rentoutumaan kivasti. Symppis ja hauska kaveri oli kyllä tämä otus. :)


Rupsuakaan ei sade haitannut.

Ratsastuksen jälkeen oltiin kaikki kolme ihan litimärkiä, oli kyllä tosi kiva pyöräillä märät vaatteet päällä sateessa vielä asemalle 7km..

Aattelin eka, että en menis tänään ollenkaan tallille, mutta mulla oli kamala huoli koko eilisen loppuillan Ruubenin jalasta, joten oli pakko mennä tänään. Heti tallille päästyä vilkasin jalkaa, no ei mitään. Otin sitten pojun käytävälle ja harjasin rauhassa ja sen jälkee lähin kävelyttämään sitä kentälle. Kävelytin tosi kauan ja sen jälkee uskaltauduin kokeilee pari askelta ravia ja ihan normaalisti ravas!? Päästin Ruubenin vapaaksi, jotta nään paremmin, että ravaako se tosiaan normaalisti ja ihan puhtaasti liikkui. Tiedä sitten mikä siinä jalassa maanantaina oli, mutta säikähdyksellä taidettiin selvitä, HUH! *koputtaa puuta*

Oltiin sovittu omistajan kanssa, että jos jalka ok niin voin ratsastaa. Laitoin sitten Ruubenin kuntoon, tai no suitset vaan päähän ja lähin maastoon kävelemään, sen jälkeen käväsin kentällä ja otin vähän ravia. Liikku ihan normaalisti ja mielellään. Ruuben säikky kentällä kyllä ihan tyhmiä asioita ja kerran se ravissa lähti vaan alta ja oho, olinkin maassa.. Hups! No takas selkään ja lopettelin kun sain hyvän pätkän. Ihan rennosti mentiin n. 30 minuuttia ja sen jälkeen kylmäsin vielä varmuudeks jalkoja ja sitten ponski takas tarhaan.

Ruuben tekemässä sitä, mitä parhaiten osaa.. Nomnom.

Onneks on poju kunnossa.Huomenna sitten taas Ruubenille!

8 kommenttia:

  1. voii ku söpöt♥ se on niin massiivinen XDD!! apua mikä ihana toi paita sul toi t.sin kauluspaita! mäki haluun, ihana!!! joo huomennaa puupeilee tui♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihihi♥ tommone joku race marinee!! ;) tuitui♥

      Poista
  2. oii ihana postaus, vähä kivoja kuvii oot saanuuu ♥ !! innolla oottelen seuraavaa postausta ;) hihi kiva tää :*

    VastaaPoista
  3. Koska tulee Ketusta postauksia? (: Vai vuokraatko sitä enää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitten kun on siitä jotain kuvia, en viitti kuvattomia postauksia kirjottaa.. vuokraan siis. :)

      Poista
  4. huh onneksi ruubenilla ei ollut sitten mitään vakavempaa siinä jalassa! mutta ihania kuvia ja kiva postaus:)

    VastaaPoista