maanantai 22. huhtikuuta 2013

Super Ladro & kinderit

Perjantaina oli tunti tavalliseen tapaan ja menin taas Ladrolla. Aluks olin vähän sillee blöö, kun viime tunti meni niin sen verran huonosti sen kanssa ja en vaa oikee osaa mennä sillä.. Mutta nyt oikeesti yritin ratsastaa ja Ladro olikin melkee heti aika super kivan tuntunen verkassa, pystyin keskittyy omaa istuntaaki vähän, kun hevonen oli niin kivan tuntunen ja liikku hyvin. Laukassaki pystyin ajoittain jopa istumaan ja siinäki oli tosi rento, ajoittain vaa meni turhan alas, mutta mutta..Verkan jälkee tehtiin kokonaisia takaosakäännöksiä ja nekin suju ihan hyvin, sitten ravissa tehtiin jotain suoraa uraa, asettelua jne, ei mitään ihmeellistä. Nyt pystyin jopa ihan hyvin ajoittain istumaan sen ravissa, kun aina se on kauhee ongelma ja siksi hevonenkin sitten jännnittyy. Vaikeaa oli, mutta Ladrokin nyt sitten pysy rentona! :) Tyytyväinen kyllä olin ja tosi hyvä fiilis jäi tunnista, on se vaa edelleen niiiin hieno hevonen, tällee ku sais sen toimii useemmin... Laura, Jeanette & Julia otti meistä pari kuvaa verkasta, kiitos!


jalka...

tää oli alunperin iha sininen, Veeran muokkauksella ei oo enää paljoa ainakaa ! ;)
Sunnuntaina mentiin Nellin kanssa tallille, oli kyllä tosi outoo ku Ruuben ei ollut siellä.. :'( Puuhailtiin alkuun Rommin kanssa varmaan jokunen tunti, harjattiin ja sitten mentiin pellolle ja maastoon vähän kuvailemaan ja muuten vaan kävelemään Rommin kaa. Rommi kyllä innostu laukkailemaankin kun juostiin sen kanssa ja parit pukitkin veti, hihi.. :)


seisoo tässä vähän vammasesti..

Sitten lähetiinki muiden ponien eli Vipin ja Mickin kanssa lenkille. Mickillä menin kärryillä ja Nelli Vipillä ratsain. Joku puoltoista tuntia mentiin siellä täällä missä nyt kärryjen kanssa pysty kääntymään. Micki oli alussa vähän hidas ja sai aika paljon käskee sitä, että edes ravas reippaasti, se kun on vähän tollanen laiskanpuoleinen kaveri... Loppua kohden poni innostu ja halus koko ajan ravata ja vetikin tosi hyvää ravia! Poni halus laukatakki ja välillä annoinkin, mutta en sit enää viittiny, kun alko pukitella välillä vähän liikaa ja osu kärryyki... Löydettii aika kiva tie, jossa oltii käyty viimeks kesällä. Se oli tosi tasanen ja pääs tosi hyvin menee pitkiäkin pätkiä ravia!




16 kommenttia:

  1. Oot niiiin pro!♥ Hienosti Ladroki menee sun kanssasiiii ;)

    Voih tui noi ponit! Varsinki toi Rommi, ihan semi söpöööö :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pöööhh.. kerranki sain sen liikkuu jotenkiin ;), kiitoss♥

      Poista
  2. iihana postaus, uu toi ladro näyttää kivalt ;) ! oot söpö ku ajat tol ♥ tollane kyttyrä selkä tuitui ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi ladro on aikas supeer! ja hahaha... XDD kiitos nyyy!!♥

      Poista
  3. Kiva postuas, oli sopivasti kuvia ja sun tekstiäs on mukava lukea c: !

    VastaaPoista
  4. Mäki otin jotai kuvii ! o: ja söpöt ponit ;) t,jeanette

    VastaaPoista
  5. meet tosi hyvin lardolla! näytti tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
  6. Ääh tekis itekin mieli käydä Peikillä. Laadukkaan oloisia hevosia ja selvästi taitaviksi opetettuja ratsastajia ;) Opetus on varmaan enimmäkseen hyvää? Iso plussa edelleen sulle, että panostat tuntiratsastamiseen! Liian moni hankkii mahdollisimman aikaisin oman hepan, vaikka halvallakin huonosti koulutetun kuhan "pääsee" menemään itsenäisesti. Kyllä sen sitten myöhemmin näkee, kuka on ensin panostanut perusratsastamiseen opetuksessa. Tykkään erityisesti lukea näitä postauksia, kun olet ollut tunnilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peikillä kyllä on tosiaan todella osaavat ja hienot hevoset! :) Ja opetuskin on hyvää, mutta kun on päässy johonkin pisteeseen niin alkaa tuntua ettei kehity enää samalla tavalla kuin ennen. Onhan mulla tässä tuntien lisäksi ollut jo neljän vuoden verran pari vuokrahevosta, joilla ratsastelen itsenäisesti, hyvää vastapainoa tunneille, kun itsenäisesti sitten voi mennä vähän oman mielen mukaan. :) Kiitos!

      Poista
  7. Kiva blogi sulla, kerrot kaikki hyvin ja niin että ne ymmärtää! Aloin lukijaksi. :)
    Käviskö vastavierailu, tarttisin mun blogiin lukijoita..?

    http://palapinskunpaivia.blogspot.fi/

    VastaaPoista