perjantai 23. maaliskuuta 2012

kuulumisii


En oo jaksanu kirjotella, ku ei oo ollu ees kauheesti mitää hyvii uusii kuvii eikä mitää muutakaan. Mutta viikko sitten perjantaina menin Barukilla. Tehtii pää asiassa suoraa uraa lamppurivin alla, joka meni muute hyvin, mutta sitten ku aletttiin ottaa keskellä laukannosto, tuli välillä väärää laukkaa tai sitten Baruk enne nostoo alko ennakoimaa ja valu ulospäin, mutta kyl me pari iha onnistunutta nostoakin saatiin. Lopussa mentiin vielä ympyrällä kaikki ja siinä sitte annettii hevosten venyttää eteenalas ravissa. Baruk kyllä oli koko tunnin rento ja kiva ratsastaa!

Sitten sunnuntaina oltiin hoitaa Topi. Taas joutu liikuttaa sen siinä tiellä, kun siellä kentällä ei kyllä oo kiva kävellä ku on iha muhkuraista ja sellaista. Jaksettii laittaa sille sentään satula, mutta joo Topi oli tosi kiva. Sil ei ollu turhaa energiaa, kun oli liikkunu edellisenki päivänä. Tein jotai väistöjä ja pysähdyksiä, jonkin verran ravia, vaikka tie ei ollukkaa missää kauheen hyväs kunnos, mut onneks Topilla oli uudet hokit, jotka piti hyvin :D

Tänään sitten oli tunti peikillä ja menin Lindsayl, jee! :) Se oli koko tunnin rento ja tosi mukava. Vähä rauhallisempiki ku viimeks ja tiesin nyt itekki mite sillä pitää ratsastaa-toosi rauhassa. Laukassa mä en vielkää osaa istua kunnolla alas, tuntuu vaa että se laukkais niin kovaa, vaikka ei se ees mene kovaa. No mutta verkan jälkeen alettii tekee pysähdyksii ain keskelle, saatiin onnistuneit tasajalka pysähdyksii, mutta myös tuli pari niitä sikin sokin jalat pysähdyksii. :D Ravissa sitte tehtii samaa ja siin vähä sama juttu. Sit vasemmas kierrokses nostettii vasen laukka ja tultii kokorata leikkaa laukassa, ja lopussa siirtyminen raviin. Noi meni kans hyvin, paitsi siirtymiset laukasta raviin ei ollu niin hyviä ja siin Linssi alko kuumuu. Sit viel eteealas ravit. Linssi kyl oli iha superr, on se vaa nii ihana! :)<3 Pakko oli väsää tollane pieni kooste, vaikka oli iha parit videot alkuraveista, muttaa voivoi..

(c) Jeanetteee :) Ja ainii otin muute sen sanavahvistuksen pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti