sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

-

Perjantain mul oli tunti, mut kirjotan nyt eka viime sunnuntaista lyhyesti ku oltii hoitaa Topi. Mentii tallille taas siihen normaalii aikaa eli joskus puol 12. Otettii boksi taas ja sit laitettii Topi kuntoo, se oli ihmeellisen rauhallinen hoitaa :o No sit mentii ratsastaa ja mentii vaa siinä tiellä ilma satulaa jotai 20 minuuttii ja laitettii sille nyt ne olympiat. Ravailin siin vaa edes takas pari kertaa, kerran yritti lähtee tallii päi mut heti ku vähä otti kädel nii pysähty heti. Tallii päi ravates oli kiireisempi, mut sit toisee suuntaa meni rauhas ja hyvin. Ton jälkee viel putsasin kahet suitset osis ja Liisa putsas satulan ja yhet suitset ja suojat.



Eli perjantain menin Aapol, se ei oo oikee mun tyyppinen hevonen. Mutta verryteltii siinä samaa tapaa, en saanu oikee kunnol tuntumaa otettuu, se kun tuppaa olee vähä tyhjä edest. Oli ihan herkkä pohkeelle, välil sai kyl muistutella raipalla.

Verkan jälkee tultii pienemmälle kentälle oikees kierrokses tai siis ratsastettii lyhyet sivut aikasemmin. Sit lyhyelt sivulta voltti vasemmalle. Sit vaihettii suuntaa ja jatkettii samaa ravissa ja siin Aapo alko tulla tuntumallekki paremmin. Sit alettii tekee ain lyhyen sivun alussa käynnistä oikee laukka, voltti laukassa ja ennen kulmaa suoraan käyntii. Toi onnistu tosi hyvin, tuli hyvät siirtymiset, ton jälkee sitte viel jatkettii ilma volttei laukassa, mutta mentii viel siinä pienemmällä kentällä. Sit viel eteenalas ravit ja siinäpä se. Aapo teki kivastki tehtävät, mutta ei se vaa oo mun tyypinen hevonen! En jaksanu selittää pitemmi, ku ei oo ees täst ridauksest mitää kuvii mutta juu, täs jotai vanhoja. :)

2010 kesä

joulukuu!

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvii :D Hieno ulkoasu ja muutenkin mukava blogi! Kiva jos kävisit vastavierailulla: www.munomatosisoma.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. missäpäin espoota topi asuu? ratsastat hienosti ja kirjotat selkeesti! rupesin lukemaan :)
    http://ruskapuu.blogspot.com

    VastaaPoista