torstai 13. helmikuuta 2014

Tallipäivä kuvina 3

Päätin viime lauantaina tehdä taas tallipäivä kuvina postauksen, tästä tuli taas samanlainen kuin aina, mutta toivottavasti kelpaa siitä huolimatta..

Eli herätys kasin maissa, jonka jälkeen aamutoimet sun muut ja pian kiiruhdinkin jo juna-asemalle..
Wuu, pian istuinkin jo junassa!
Vihdoin Jokelassa, kamala loska sää! :( Suuntasin pyörien luokse ja onnekseni olivat tallessa..
Huhhuh! Vihdoin kahden tunnin matkan jälkeen perillä. Bongasin Ruubenin taas vaihteeks pahanteossa.. Sinne meni sekin ämpäri!
Käväsin sisällä, jonka jälkeen olin menossa hakemaan Ruubenia tarhasta. Issikat sillä välin olivat ryhtyneet riehumaan tarhassa, joten jäin niitä kuvailemaan hetkeksi..
Siellä ne painivat...
...ja juoksivat ympäri tarhaa! Laiskat Ruuben ja Tumppu vaan seisoskelivat jossain nurkassa..
Pouni pyydystetty ja laitettu kuntoon! Reilun tunnin verran sitä puunailin ja Ruuben oli NIIN vihainen, kun tein sille harjaan lettiä.. Voi että!
Tehtiin alkuun vähän maastakäsin juttuja, jonka jälkeen päästin ponin vapaaksi ja Ruuben innostui vähän juoksentelemaankin. Mun oli tarkotus lähtee vielä maastoilemaan, joten kauaa en antanut ponin juoksennella.
Tuiteli.
Kävin heittämässä satulan ponille selkään, jonka jälkeen lähdettiin hiekkakuopille maastoilemaan. Tiet olivat onneksi ihan hyvssä kunnossa niin päästiin ravailemaan ja laukkailemaan pidempiäkin pätkiä!
Ruoka ponille ja loimi päälle. Tuhma poika yrittää kerjätä, että sais jo ruuan vaikka ei todellakaa saa ruokaa ennen kuin se koipi pysyy maassa!
Vein ponin tarhaan...
..jonka jälkeen käväsin nopeasti kirjoittamassa Ruubenin vihkoon ja tulin takaisin pihattoon. (älkää kysykö tosta pallosta Ruubenin selän päällä.. ;)
Operaatio pihaton siivous, jonka jälkeen heitin vielä heinät..
..ja rapsuttelin elukoita :*
Puol neljän aikaan oli aika lähteä tallilta kohti kotia ja viiden jälkeen olin kotona!
Tälläinen oli tällä kertaa mun lauantai tallipäivä!

Sunnuntaina kävin myös liikuttelemassa Ruubenin. Pitkästä aikaa mulla oli tuuppailu fiilis, joten vuorossa oli tuuppailua kentällä. Jaksoin jopa laittaa ridakengät ja chapsit jalkaan piitkästä aikaa, wuhuu! En nyt selittele kauheasti, kun ei ole mitään kuviakaan, mutta Ruuben oli ihan ok ratsastaa. Työskentelin pääasiassa ympyrällä ravissa sekä laukassa ja muutamat kerrat menin paria puomia. Ruuben oli koko ratsastuksen ajan eteenpäin pyrkivä ja varsinkin lopussa, kun otin vielä hetkeksi satulan pois niin se oli vielä eteenpäin pyrkivämpi. Ilman satulaa Rupsu oli parempi ratsastaa, ravas isommin ja laukka pyöri paremmin! :)

Ens viikolla taidan päästä Ruubenin kanssa tunnille! Tätä on kyllä odotettu, kun ite oon ollut tunnilla viimeksi kesäkuussa, itellä on ihan peruasiatkin hukassa..

Ps. Bannereita on vielä aikaa lähettää, joten muistakaas kaikki halukkaat tehdä! ;)

18 kommenttia:

  1. Pupu kouluttaja!! Toi pupu iha järkyttyneenä XDD

    VastaaPoista
  2. Tää oli tosi kiva postaus! :-) ruuben on ihan Super sulonen! <3

    VastaaPoista
  3. voi eikä toi pupu ! xd apuaa.mut hei nää tälläset postaukset on aina jotenki superkivoja ! tykkään ::) uu ja kivaa varmaan päästä tunnille pitkästä aikaa ! voi vitsi mullekki tekis terää.

    VastaaPoista
  4. oii ihan superkiva postaus taas, toteutat nää aina niin hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. uuu hyvä postaus!! ♥ meki tehtii sattumalt viikoloppun päiväkuvina ahahah XD jeejee hyväpostaus alkoba ♥ !

    VastaaPoista
  6. ujjj! ihanat kuvat <3 jee kenen tunnille meet!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uuijuii kiitos <3 jaa semmone joka on käyny tuol tiistaisi pitää :D

      Poista
  7. Nyt vasta lueskelen sun postauksia tarkemmin (eksyin tänne vaikken lukija olekaan ;) ja ymmärsinkö oikein että tämä talli missä issikat ja Ruuben asustelee, sijaitsee Jokelassa? Missähän päin siellä, mielenkiinnosta utelen kun itse asun ihan Jokelan vieressä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähellä Jokelaa joo, Nukarilla. ~7km Jokelan keskustasta! :)

      Poista
    2. Eikä, asun vielä lähempänä Nukaria! Nyt kyllä kiinnostaa kovasti mikä paikka kyseessä, onks tällä tallilla jotain nimeä?

      Poista
    3. Hahah! Tää on ihan pieni talli mut Katjan talliks on kutsuttu. Lähellä Minzun issikkatallia, jos tiiät missä se on.. :)

      Poista
    4. Tiedän! Voi vitsi, eihän meiltä ole kun reilu 5km sinne, enpä olis ikinä arvannut teidän olevan näin lähellä :D

      Poista
    5. Oho, ootpas sä lähellä! En ois itekkää arvannu.. :D

      Poista