lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kouluilua, kooste ja kuvia!

Ää, en ikinä keksi mitää hyvii otsikoita... Mutta ulkoasu on kokenut vähän muutosta, mitäs pidätte? :) Mutta tässä vähän kuulumisia viime päivistä, eli sunnuntaina mentii Nellin kanssa kentällä käymään ja Jenni tuli meijän kanssa myös tallille. Laitettii poneja aika kauan kuntoon ja sitten lähettiin kävelemään kentälle päin.


Kentällä otin heti ohjat käteen, vähän ravii ja melkeen heti laukkaa. Ruuben oli laukassa ihan ok, vähän tunki sisäpohjetta vastaan ja portin ohi laukatessa välillä aina pysähty ja yritti kääntyy portille päin, mutta toisessa päädyssä meni oikein rennosti. Pääasiassa kumminki työskentelin ravissa, koitin tehä vähän jotain avoja yms. mutta ei ne nyt oikee kauhee hyvin sujunut.

kädet..

Jossain välissä otin satulan pois ja työskentelin vielä ravissa jonkin aikaa ja vähän laukkasinkin, poni meni ihan ok. Ei jotenkin tuntunut mitenkään ihmeen hyvältä selkään (eikä varmaan näyttänytkään), mutta tuli ihan hyviäkin pätkiä. Parit lisäykset mentiin, ne kyllä onnistu melko hyvin! Mitä nyt välillä nosti laukan, mutta muuten suju hyvin.




Sitte vaa lähettii kävelee takasin tallille päin ja yhteensä reissussa meni joku reilu puoltoista tuntia. Tallilla kamat ponilta pois ja sai jäädä sisälle syömään heiniä.. :) Kuvat (c) Jenni, kiitos! :)

Tänää sitte tunnille sain Barukin, jee! Se oli alusta alkaen ihan hyvä, tosin se oli jo mennyt yhen tunnin, joten sain ns. valmiiks verrytellyn hevosen. Eipä ollu Barukilla nyt turhia energioita, kun alkanut taas menee kahta tuntia. Verkattii siinä itsenäisesti ja nyt jaksoin itekkin ratsastaa, joten Baruk oli oikein kivan tuntunen. Alettii tekee verkan jälkeen väistöjä, joissa jotenki taas tuli sellane fiilis ettei yhtää jaksais. Ne kuitenki suju käynnissä ihan hyvin, Baruk vaa ärsyttävästi jotenkin nyki päätään vähän väliin. Ravissa toi nykiminen onneks loppu ja siinä suunnilleen joka toinen väistö suju ihan hyvin ja sit taas joka toinen ei. Väistöjen jälkee vaihettii suunta vasempaa ja alettiin tekee käynti-laukka ja laukka-käynti siirtymisiä. Piti nostaa käynnistä laukka, istunnalla saada laukka lyhyeksi ja laukata noin 3-10 askelta ja siitä sitten käyntiin. Noi onnistu tosi hyvin Barukin kaa, se kuunteli tosi hyvin ja tuli hyvii nostoja ja siirtymisetki alko onnistuu varsinki loppuu kohden tosi hyvin, välillä tuli vähän ravia sekaan, mutta muuten! Nyt ei ees ollut kauheen vahva edestäkään, paitsi vähän ravissa. Tunnista jäi siis päällisin puolin hyvät fiilikset, varsinki tosta laukka työskentelystä!  Kiitokset ihanalle Jeanetelle, kun kuvas mun tuntia, vihdoin tunnistaki jotain matskua sain tänne! :) Pieni kooste siis tässä:

ääh mun kädet...!! :(

sohvi♥ tänään,  kun kävin ratsastelee taas Leevin.. :)

41 kommenttia:

  1. oot nii nhyvä ratsastamaa yhyy iha kateeks käy ;(
    haluisin niin nähä ku meet mun kisa hepalla saisit se varmaan kulkee ihan sika nätisti toisinku mä ;(( Mut ooot tosi super mega paras ratsastaja :))))))))))

    VastaaPoista
  2. kiva ulkoasu!:) ja meet niiiin hyvin!

    VastaaPoista
  3. hieno toi banneri! :) ja ihana toi eka ravi kuva ruubbanast ♥ hyvin meni sulla tunnilla!! (niinku aina) :DD oi sohvi on söpö!! kirjotaks leevistäkiii? :) vai olikse se ettei niist saa kirjottaa vai hää? :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos alica!♥ ja ei mee todellakaa aina!! varsinkaa nyt ku mul on vähän toi innostus taino jaksamus lopahtanu tuol tunneil käymisee.. ja enn kirjota leevistä, ku joo omistaja ei haluu et sen poneista kirjotellaan :)

      Poista
  4. OOT OIKEESTI IHAN SUPER RATSASTAJA!!! MILLON TUUT RATSASTAA MUN SUPER KILPURILLA...HUPS SIIS LÄMPPÄRIPASKALLA ;)♥♥ ku en saa sitä kulkee noin hienosti ku sul menee kaikki! ;o missäköhän vika.. Oot kyl nii upee ja siis voi elämänkevät herranen aika noita sun ja ruususen kuvia!! siis wee aa uu: WAU!!!♥♥♥ puspus oot kyl iha semi ihana raksupoksu hiihihihh oot paras ratsastaja nii magee ja vähä kädet vammaa mut antaa vammaa hepsut menee silti hienosti oi etttä♥♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. tämä EI ollut sarkasmia neiti hei!!!!!♥ ettäs kehtaat edes ajatella jotain sellasta, vähättelet itseäsi :OOO

      Poista
    2. tessa XDDD♥♥ ai ei ollut sarkasmia... ihan tavallinen puskailija olen! ei mee kaikki hienosti, todellakaaa...!! kuvist ei nää totuutta ;))) mut tuun ratsastaa sun kilpurilla (kattoo teijä tuuppailuu) hmm sitku sul käyy!.. ;)MUTTA KIITOSS IHANA, oot iha hupsu XD!!♥♥ vammakäsi mä ;)

      Poista
  5. just ihana ulkoasu + ihanii kuvii (: + oot iha sairaa hyvä ridaa :)

    VastaaPoista
  6. puppeee tää ulkoasu on sikakiva!! ;) ++hienot teee !♥♥

    VastaaPoista
  7. Ihanii kuvii ja muutenki tosi kiva postaus. Ruuben on ihana vaik ei oo helpoimmasta päästä. Mä käyn samal tallil vuokraa Mickii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa! mikä päivä käyt? :) ja kiitos!

      Poista
    2. Se vähän vaihtelee:) yleensä lauantai tai sunnuntai. Olin tänää:)

      Poista
    3. eli taisit olla mun kaa tänää samaa aikaa! :D

      Poista
  8. Juup:) Meinasin jo et oot tippunu ku olit aika kauan siel jossain Ruubenin kans..??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah :Dd en ny sentää, kävin vaa vähä pidemmä maastolenki ku pysty melkee pelkästää vaa kävelee.. :)

      Poista
  9. Aa..okei hyvä:)Pellol oli kyl hyvä mennä. Ei ollu liukasta mut vähän möykkystä. Mut pysty ravailee ja sain vähän laukattuukki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvää! Kyl tuolt maastostaki löyty jotai pätkii mis pysty huoletta vähä raviaki ottaa.. :)

      Poista
  10. Mis noi "montut" on..??On ollu tarkotus mennä sinne sit ku nää lumet ois pois ja sillee=) Onks se hirmu kaukana..??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iha siinä lähellä, vähän vaikee neuvoo näin kirjoittamalla.. :D En tiiä tiiätkö missä poikien kesälaitsa on, jos tiiät nii sinnepäin ku lähtee nii siinä matkanvarrella.. :)

      Poista
  11. Ei oo mitåån hajuu kyl..??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo sit se on kyl vähän vaikee selittää.. :D Kantsii kysyy jos Anu joskus vois tulla näyttää/neuvoo tai jos ollaa samaa aikaa tallil joskus taas nii kyl mäki voin. :)

      Poista
  12. Niinpä! Muute ton lenkin/reissun vois tehä..?? Esim.ku nää lumet on sulannu:)

    VastaaPoista
  13. Nii:) Jätän sit joskus sulle lappusen ja sovitaan. Ellei törmätä tallil.. Millon oot taas menos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn aina sunnuntaisin. Voin kyllä sitte sulle mun puh. numeronki antaa jossain sitte ku ois ajankohtaista et mentäis.. :)

      Poista
  14. Ok.. Mä meen nyt lauantai mut katotaa joo sit lähempänä kyl:) Ku on liukastki nii ei siel sinäns voi tehää kauheest mitää..Mut joku puhu et siel on jotain "maasto esteit"???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siel hiekkakuopil itseasias liukasta oo, mut ei siel voi nyt kun kävellä kun siinä on vaa kapee ura ja muuten on semmoset hanget siellä. :D Ja on sielä jotain paksuja oksia yms., joista saa esteitä, mutta eihän noilla saa hypätä ilman valvontaa tai ainakaan ilman lupaa (tosin en tiiä mitä ootte sopinu Anun kaa Mickillä hyppäämisestä, muttei Ruubenilla ainakaan, eikä Vipillä.. :))

      Poista
  15. Nii..Keväällä tai no 1-2kk pääst vois mennä sinne laukkailee ja sillee:) No oli mul ja Anul puhetta et sit keväällä ois tarkotus vähän pomppia (kokeilla esteitä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) No katotaa sitte ja voi olla et anu haluu ite olla kattomassa jos sillä pompitaa, en tiiä! :D

      Poista
  16. Nii..kyl mä kans luulen.Mut kuitenki olis tarkotus päästä katttoo ja näin liikuttaa sinne Mickii=)

    VastaaPoista