lauantai 23. helmikuuta 2013

Yötä tallilla video+muuta!

Hihii eli menin käymään nyt hiihtolomalla ponitallilla (siellä siis missä sohvi yms. muut ponit asuu) ja sit oltiinkin siellä Oonan kanssa maanantaista torstaihin. Tehtii sitten tällänen yötä tallilla video, tää tosiaankin on ratsastuspainotteinen, mutta toivottavasti jaksatte silti tän kattoa! Mä siis menin kaikki päivät Leevillä ja sitte tosiaan sillon yhtenä päivänä liikutin kans pari ponikoulun heppaa. Ja tuo naapuritalli missä tehtiin ilta/aamutalleja ja nukuttiin on siis ihan siinä n. 200m päässä ponitallista.


Perjantaina menin aamulla liikuttaa Ruubeninkin, päätin lähtee pitkästä aikaa vähän kärryillä ajelee. Mentii joku puol tuntii ja sit päätin mennä viel vähän selästä nimittän ponilla tuntu olevan aika paljon energiaa. Mentii yhelle tielle ja sitä mentii pari kertaa edestakas. Ruuben vähän possuili, pitkästä aikaa teki niitä sen yhtäkkisiä laukasta käyntiin pysähdyksiä ja käännös. Teki siis noita koeridassa ja no sillontällön pitää vielki nähtävästi testata ratsastajaa... Noo muuten meni hyvin, sit vaa vein ponin tallii ja lähin. :)


Illalla mulla oli vielä oma tunti ja menin Czaplinekilla. En ois yhtää jaksanu mennä ratsastaa, enkä sitte jaksanukkaa yhtään ratsastaa. En tiiä johtuko siitä ku on tullu ratsasteltuu niiin paljon hiihtolomalla. Eli siis tunti ei sitte tietenkää sujunu mitenkään, annoin vaa hevosen vähän niinku mennä ja yritin tehä niitä annettuja tehtäviä ees jotenkin. Yhteen laukkavolttiin, joka piti tehä lyhyessä laukassa oon tyytyväinen!

Sunnuntaina vielä ratsastaa Ruuben, sinne nyt aina jaksaa mennä, kun voi vähän niinku mennä fiiliksen mukaa miten haluaa! :)

16 kommenttia:

  1. kommentoinki jo tohon tubessa, mut hhihi senkin pro♥ oot ihanin oikeesti :3 ihana ruuben, kiva ku voit tehä sen kaa just muutaki ku vaa ridaa aina!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tessa ihana, sä oot proo!!♥ ja niimpäää! ;)

      Poista
  2. vähän kiva video! ootte niin taitavia:)!!! ja olit selvästi nähnyt vaivaa joten kiitos(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) hihi, oona ton jakso väsätä joten kiitokset kuuluu hänelle! ;)

      Poista
  3. just kiva video + meette iha superisti (: kenel ridasit ponikoululta ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljoon! mä menin Lordilla ja Prigillä :D

      Poista
  4. oi kiva postaus!! :) leevi menee hyvin sulla ;) söpö ruuben ♥ aiotko käydä useemminki tuol missä leevi asuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, kiitoss!! ;) mielelläni kävisinki, nytku siel olis sopiva hevonenki mulle vuokrattavaks, mut een voi.. :( ku mul on nyt ruuben ja sit peikil tunnitki nii ei oo oikee aikaakaa ja sillee... mutta noo sillontällön (harvoin) silti varmaa! :)

      Poista
  5. Heii mikä toi pulkkaviritelmä oli sohvilla? Taisiis millä se pulkka oli kiinni yms? :D meet muute hyvin leevillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitoin juoksutusliinalla tohon vyödön kiinni ja sit siitä pidin kii (koska pulkannaru katkes nii sitä ei saanu pulkkaa kii.. :Ddd) kiitos! :)

      Poista
  6. Heei Hennahan se siellä videolla ::D Juup mut kiva postaus, jakso hyvin kattoo videot (:

    VastaaPoista
  7. tositosi kivat videot!!:)

    VastaaPoista
  8. Kysyisin nyt vaa, et miks et vuokraa Leevi? Musta se näyttää nimittäin vähän kivemmaltakin. Ja Se sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oishan se paaaaljon osaavampi ku Ruuben jne. mut mul on jo ruuben+tunnit peikillä joten ei riittäis aika enää sit leeviäkin vuokrata säännöllisesti. :) ja mä kun en oo sellanen treenaaja enkä jaksa koko ajan ratsastaa vaa koulua, vaan tykkään harrastaa monipuolisesti ja ruubenin kanssa voin harrastaa monipuolisesti, niin ruuben sopii sen takia mulle tarpeeks hyvin.. :)

      Poista