tiistai 5. helmikuuta 2013

Leni & Vip!

Perjantaina mulla oli tunti ja menin pitkästä aikaa Lenillä! Se tuli nyt joulun jälkeen vasta takas käyttöön, kun yhessa vaiheessa alko ontumaan. Samanlainen pomppelehtija se vieläkin oli.. Tunti meni ihan hyvin, laukassa vaan kun otin vähänki kädellä nii se alko viskoo päätä, mut sitku muistin vaa käyttää jalkaa ku alko viskoo nii lopetti ja rentoutu. Tehtii verkan jälkeen vähän avoja ja sitten 8 ja 10m voltteja, noi 8m voltit oli alus tosi hankalaa meille, meinattii vaa juosta puomien päältä... Mut neki alko sitten sujuu ihan hyvin, laukassa ei sentää onneks menty niitä ku ravissaki oli sen verran haasteellista. Eipä tästä tunnista sen enempää, Leni on kyllä vaa niin ihana vaikka onki semmone aikapommi.

Leni, elokuu
Tänää kävin tallilla ja Ruubenilla käy tiistaisin yks toinen vuokraaja nii menin pitkästä aikaa ''kunnolla'' Vipin! Laitoin iha rauhassa Vipin kuntoo, se on nii ihana, jätin vaa karsinan oven ihan auki ja se vaa kattelee siit ovelta eikä lähe mihinkää, voiku kiltti poika. Mentii joku tunnin maasto ja sama lenkki ku viimekskin mentiin Ruubenilla ja Vipillä. Pääasiassa käyntiä, kun oli niin liukasta, mutta vähän raviakin pysty ottaa joissain kohdissa. Vip oli alussa tosi hitaalla päällä, mutta kyl se sitten ravissa alko heräilee. Ravissa mulla oli vähän ongelmii istuu, Vip alko kumminki pikku hiljaa rentoutuu nii sit pystyin istuu ihan hyvin. Kevensin silti suosiolla, meni sillon paljon rennommin. Eipä me mitää ihmeellistä tehty vaa ihan tollanen rento kiva lenkki, sen jälkee hoidin ponin pois, vein tarhaan takas ja heitin heinät. Kävin viel moikkaa Ruubenii, joka oli oikein ilosella päällä taas... Ja sit lähin!





kaunis käsiala, kädet oli vähä jääs...


Ainii, ihana Fanny teki mulle ton uuden hienon bannerin, joten kiitokset hänellee!!Ja hui, kiitos kaikille +300 lukijalle, teit on jo iha hirveesti! :o Onks jotai ehotuksii millasta postausta haluaisitte? :)

4 kommenttia:

  1. Tee sun varustepostaus tai taas joku yötätallilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. painetaan mieleen toi varustepostaus! ;) ei oo oikee mahollista olla millää niillä tallilla yötä missä käyn nykyään.. :/

      Poista
  2. jooo joku varustepostaus tai sellai ridahistoria hommeli! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ton varustepostauksen voisin varmaankin toteuttaa! mut ton ridahistorian oon vähän niinku jo tehny(?) :Dd se miten alotin ratsastukseni

      Poista