keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Aika jättää lauma...

Nyt oli Ruubenin aika jättää lauma ja tämä talli. Ruuben muutti tänään uudelle tallille ja taas vielä kauemmaksi itseäni. Lisää juna vaihtoja, mutta asemalta lyhyempi matka. Koitetaan siis jatkaa ja toivotaan, että molemmat viihdytään uudessa paikassa. Harmittaa kyllä, sillä olihan toi tosi kiva paikka ja oli kiva, kun tallista löytyi muitakin hevosia keillä mennä vaihtelun vuoksi. Nyt jää siis munkin osalta tämä talli suurimmaksi osaksi, kolmella tallilla en mitenkään pysty käymään- vielä, kun kaikki ovat niin kaukana.

 

Varsinkin Finnuria tulee kyllä ikävä.. Sen kanssa ehdin reilun vuoden verran touhuilemaan enemmän ja vähemmän. Tuo pieni ja yritteliäs monitoimiponi.♥


Toivotaan nyt todella, että viihdytään uudessa paikassa. Vielä en ole siellä käynyt, mutta jospa viikonlopun aikana. On kyllä kuuleman perusteella ihan erilainen paikka, kun tämä oli, mutta eiköhän me sopeuduta. No, lisää myöhemmin, kun olen uudessa paikassa käynyt ja sen tavoille oppinut.

6 kommenttia:

  1. Oho, tsemppiä teille tosi paljon uuteen paikkaan!

    VastaaPoista
  2. luulin et oot lopettanut ruubenilla, mutta onneksi et sentään! :-D toivotaan että viihdytte uudessa paikassa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosta möhkäleestä niin helppo oo luopua.<3 ja toivotaan!

      Poista
  3. Siis kuinka pitkä matka sulla on kun kuljet junalla?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööm ennen Ruubenin muuttoa 45km eli kahdella junalla ja vielä pyörällä asemalta. Nyt jokunen tai aika montakin kilometriä pidempi.. Tosin asemalta ei montaa kilometriä enää pyöräiltäväksi jää niin ajallisesti ei montaa minuuttia pidempi ole kuin edellinen.

      Poista