torstai 1. elokuuta 2013

Kaksi viikkoa Veeralla! [koosteita ja paljon kuvia]

Noniin, nyt oon palannu takaisin kotiin Veeralta. Siellä siis olin kahden viikon verran ja paljon tuona aikana tuli ratsasteltua, lähemmäs joka päivä! Näin selvennykseksi, heillä on siis oma talli pihassa ja hevosia. Paljon kuvia ja pari koostettakin luvassa tässä postauksessa, tarkasti en kyllä muista mitä tapahtui ja miten meni mikäkin päivä, mutta vakoilen vähän Veeran blogista.. ;) Varautukaa pitkään postaukseen!

Keskiviikkona ratsastelin molemmat suokkipojat, hyviä pätkiä tuli molempien kanssa vaikka alussa olikin vähän ongelmia saada hepat toimimaan, kun ei yhtään tiennyt miten niitä olisi pitänyt ratsastaa. Hurperilla olin mennyt viimeksi yli vuosi sitten, siitä oli kyllä poika mennyt eteenpäin! Hurperin kanssa otettiin parit pomputkin, jotka sujuivat ihan hyvin.







meijän ravilisäys

Torstaina puuhailin Pikku-Ukon kanssa jotain, mm. ohjasajoa ja vähän temppuja tehtiin.




Perjantaina kouluilin Aadun kanssa, joka oli tosi miellyttävä ratsastaa! Pystyin keskittymään omaankin istuntaan aika paljon, pitkästä aikaa! :)


Lauantaina hypättiin Veeran kanssa Hurperilla, joka oli aika vauhdikas! Sai kyllä paljon pidätellä ja kuski oli aika hukassa, mutta hyviä hyppyjä tuli silti. Myöhemmin hyppäsin myös Aadulla, yritettiin rakentaa jotain pelottavia esteitä, mutta pelottavuudessa kyllä epäonnistuttiin, ei Aadu kattonut niitä yhtään. Hypyt sujuivat Aadun kanssa hyvin, ite näin välillä askeleet kerrankin esteille ja montaa liian läheltä tms pomppua ei tullut! Nassen kanssa vielä kouluilin pellolla, heppa oli aika menevällä päällä, mutta hyviä pätkiä tuli siitä huolimatta!

yritin kyllä keskittyä tohon mun jalkaan jokaikinen hyppykerta, mutta eei..










Sunnuntaina käytiin maastoilemassa illalla Aadun ja Hurperin kanssa n. tunnin lenkki.

Maanantaina ratsastelin Hurperin pellolla ilman satulaa, ei oikeen malttanut herra keskittyä yhtään työntekoon ja ois vaan tahtonut juosta. Nassella kouluilin kentällä ja mentiin vähän kavaletteja, ruuna toimi kivasti.





katse






Tiistaina ratsastelin aamusta Nassen, joka oli aika hidas. Siitä huolimatta tuli ihan kivoja pätkiä. Illemmalla Nellikin tuli Veeralle kolmeksi päiväksi kylään ja itse ratsastelin vielä Hurilon pellolla. Tuuppailut ei oikeen onnistunut, mutta rallittelu oli kivaa!





lisäys part 2, nää onnistuu!


Keskiviikkona lähettiin kentälle, johon oli 4 km matka. Mä Nassella ja Veera Aadulla. Ihan kävellen mentiin matka ja perillä alotin sitten heti työskentelemään. Nasse olisi halunnut aluksi vaan tuijotella maisemia ja oli aika hidas pohkeelle. Laukassa sitten taas tuntu välillä vähän liian juoksevalta, pääasiassa työskentelin ravissa. Lisäykset kuitenkin sujui ihan kivasti ja lopuksi ite sain sen tuuppailu fiiliksen päälle ja sitten heppa toimikin parin kierroksen ajan tosi kivan tuntusesti. Nasse alko kuitenki väsymään jossain vaiheessa ja sen huomasi, joten lopeteltiin sitten ja lähettiin kävelemään takaisin kotiin päin. Hyvä mieli jäi tästä ratsastuskerrasta, vaikka vasta lopussa alkoi toimimaan. Näytti kuitenkin kuvissa ja videoissa mun mielestä paremmalta mitä tuntu!

Näitä kuvia on nyt tosta kentältä tosi paljon, en oikeen osannut karsia!


 



















Lyhyt kooste, montaa videota ei ollut, mutta kuvia sitten senkin edestä!

 

Illemmalla mentiin vielä Nellin kanssa suokit puoliksi, itellä ei oikeen toiminut kummankaan kanssa. Oli jotenki nii laiska fiilis muutenkin.




Torstaina sitten alkoikin helteet, joten ihan rennosti puolentunnin verran ratsastelin aamusta ilman satulaa Aadulla pellolla. Poika oli kiva ratsastaa, vasempaan vähän parempi, mutta lopuksi sain oikeeseenkin ihan hyviä pätkiä.








Loppu päivät tänä keskiviikkoon asti ratsasteltiin aika rauhallisissa merkeissä, pari kertaa sellasia käyntipainotteisia lenkkejä, kerran menin riimulla rennosti kentällä Nassella, yks päivä tuuppailin Aadun kanssa ja yks päivä vielä hypättiin vähän Hurpen kanssa pellolla. Mulla ei oo kuvia itelläni tästä toisesta viikosta oikeastaan ollenkaan (ja ehkä ihan hyvä niin, tästä postauksesta tulis muuten vielä 2x pidempi..), mutta parit videot löytyi Aadun ja Hurperin kanssa menosta, niin tein niistä vielä lyhyen koosteen. Lopussa vielä joku mun ja Veeran laukkakisa tiistailta. :D


Kiitos Veeralle kivoista viikoista! Ja toivottavasti joku jaksoi lukea tän, vaikka postaus oliki pitkä.. :)

29 kommenttia:

  1. superkiva postaus! :) tykkään paljon tälläsistä pitkistä postauksista! ja hienosti meet kaikilla!! :D

    VastaaPoista
  2. Kivapostaus!:) Lisää vaan tälläsii pitkiä postauksia,voitko tehä tallipäivävideopostauksen Ketun luota ja sitte myös ku oot Jokelassa?
    Hyvinhän sä meet noilla kaikilla hepoilla,susta on tullu oikee varusteratsastaja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu voin koittaa tehä.. :) ja eikä oo tullu, Veera vaa vähä innostutti pukee muo hepoilleen sävysävyyn. :D kiitos!

      Poista
  3. Kiva ku oot tollane pro ;o <3

    VastaaPoista
  4. omg. hyvin SÄ vedät!! :D vitsii hihihi onalisa rules ei vaa XDD älä kysy mut meet ihan hiton hyviiin!! ihanaa alisa!! hyvä tyttöö ♥♥ ikävää, pian nähään! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDD oonaaa!! hahah, sää oot ihana, kiitos♥ pia nähää, onneks jee♥hih! :*

      Poista
  5. Tosi kiva postaus ja oot hyvä ratsastaa :)

    http://siirijarella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Jee kiva postaus ! Voi vitsi että näyttää hauskalta toi vikan videon loppuspurtti.. :)

    VastaaPoista
  7. pliis noi mätsätyt kamat joka hevosen kaa... ja liikaa samanlaisia kuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ekaan en oikeastaan pahemmin vaikuttanut ja toisen koitan ottaa huomioon ensi postauksessa! ;)

      Poista
    2. Ne varusteethan päätin kyllä suurimmaks osaksi minä lukuunottamatta paria ratsastuskertaa, joten siitä ei kannata Alisalle valittaa. Mä tykkään laittaa hevosille ratsastajan varusteisiin sopivat varusteet, koska näyttää kuvissa about tuhat kertaa tyylikkäämmältä kuin se, että on kokonainen Tikkurilan värikartasto vaatteissa. Siinä ei siis pitäis mun käsittääkseni olla mitään ongelmaa? Pukeutuuhan ihmiset muutenkin sävy sävyyn, eikä laita esim. räikeän punaisia housuja ja jotain turkoosia paitaa päälle asusteinaan vihreä laukku ja korut? Sitä kutsutaan tyylikkyydeksi ja jos sitä ihmiset yleensä muutenkin pyrkii noudattamaan, niin miksi ei ratsastaessa saisi, kunhan varusteet on hevoselle mukavat? Talvisin meillä kyllä ratsastetaan ihan pilkkihaalareissakin mukavuussyistä, mutta näin hellelukemissa ajattelin säästää Alisan siltä tuskalta... Alisa pukee itsensä ja mä hevoset (Alisan mukaan), eikä se ole muilta pois. :D

      Poista
    3. Enkä nyt suinkaan tarkoita sävy sävyyn mitään punaiset housut + punainen paita + punaiset korut -yhdistelmää, ei tarvitse käsittää tahallaan väärin. :)

      Poista
    4. Ota nyt ihan rauhassa, ei nyt kauheasti tarvitse selitellä jostain sävy sävyyn jutuista :)'!

      Poista
  8. Sulla on tosi kiva blogi ja älyttömän kivoja kuvia ja videoita! tää ei nyt liity ollenkaan tähän postaukseen(luin vanhempia postauksia), mutta mikä koko sulla on tossa turkoosissa kl-toppaliivissä jos saan kysyä, kun en yhtään tiiä minkälaisii ne koot on ja oon tilaamassa sellasta ulkomailta eikä missään lue mitään, kiva jos voit vastata:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! siin liivis ei enää lue sitä kokoo, mutta mun muistaakseni S tai M (ei oo unisex kokoo), mut aika usein nois kingslandin vaatteis on ne unisex koot eli ne on pari kokoo isommat. Toivottavasti tajusit ja mä kun tilasin ton ulkomailta niin jostain löysin sellasen mittataulukon, niin tuli sitten oikeen kokonen liivi. (tosin eka tilasin 2 kokoo liian pienen, kun luulin että ois unisex koot.. :D)

      Poista
  9. missä oot tehny ton sun bannerin ?? Se on tositositooosi hieno ! :)

    VastaaPoista