sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tätä olikin odotettu...♥


Hih.♥ Vihdoin tuli mahdollisuus päästä ponia moikkaamaan, Ruubenia siis, jos joku ei tunnista tai tiedä kyseistä ponia! Paras poika...♥ Oli niiiin ihanaa nähä Ruuben pitkästä aikaa, eilen olikin tasan 3 kuukautta siitä, kun poika lähti.. :( Pääsin jopa käymään selässä ja mentiin parin tunnin maastolenkki! Oli kyllä toosi kivaa ja Ruuben oli tosi kiltisti koko lenkin ajan. Vähän oli laiskahko, kun talvella viimeks sillä ratsastellut ja sillon se oli niin reipas! Ruuben oli saanut satulaks ja suitsiks issikka kamat, hihih.. :D Ja tukka oli kasvanut tosi paljon! No en oikein keksi tästä enempää kirjotettavaa, mutta ihanaa oli!!♥ Toivottavasti tulis useemmin mahdollisuuksii päästä pojun kanssa touhuilemaan..

Reippaana sitten päätin mennä samalla reissulla puuhailemaan Rommin kanssa, joten pyöräilin reilut 10km siitä sitten Rommille. Mitään suunnitelmia mulla ei ollut, että mitä puuhailisin sen kanssa. Päätin sitten juoksuttaa, mutta en jaksanut kauaa juoksuttaa, ehkä 5? min ja sitten lopettelin..


Istuskeltiin sitten siinä laitsan vieressä Rommin kanssa varmaan tunnin verran ja samalla otin erittäin kauniita kuvia ponista! Rommi pysy siinä vapaanaki tosi hienosti ja kun sano vaan paikka ja ite meni kauemmaks nii se seiso siinä kun tatti..♥



Lopulta alko väsyttää...


Joten lähettiin kävelemään vielä pikku lenkki maastoon ja välillä tietenkin jäätiin vähän ruokailemaan tien viereen.


Lenkin jälkeen laitoin hepoille vähän vettä ja sitten lähin pyöräilee takaisin asemalle. Yli 20km tuli pyöräiltyä eilen ja lähemmäs 12 tuntia meni yhteensä näillä kahella tallilla(+matkat), huhhuh!


Kuvat aika laadukkaita, otettu kännykällä ja videokameralla.. Kohta lähen liikuttelemaan Ketun, mitäköhän sen kanssa keksis!

12 kommenttia:

  1. vähänkö ihanaa ku pääsit moikkaa ruubenia! olitte kyllä niin hyvä pari sen kanssa.. nauroin tolle rommin irvistys kuvalle :DD

    VastaaPoista
  2. hha söpöjä kuvia(: lähetin sulle muuten bannerin, tuliko perille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii! juu tuli perille ja vastasinki siihen sähköpostiin.. :)

      Poista
  3. et kertonu mulle mitää.. tui rompe ♥

    VastaaPoista
  4. Ooii alisaaa!!!!! Ihanaa et pääsitt kattoo pojuuu.... :) <33 ihan mahtavin kuvii xXD

    VastaaPoista
  5. oii ihana postaus <3 kivaku pääsit kattoo ruubenil!! Söpöi kuvii <3!

    VastaaPoista