perjantai 14. kesäkuuta 2013

Maanantai & perjantai [kuvia+kooste]

Noniih, uusi yritys! Maanantaina siis kävin ratsastelemassa Ketun ja Nelli tuli mukaan! Käytii eka ottaa pari kuvaa meistä ulkona.



Laitettiin Nellin kanssa poni kuntoon ja Nellikin pääsi kokeilemaan Kettua ja kapusi siis ekana selkään. Nelli ratsasti vähän alle puoli tuntia ja hyvin meni! Mitä nyt Nellin sanojen mukaan kuulemma jäi ihan kesken, mutta ymmärrän kyllä, kun ekaa kertaa Nelli meni Ketulla ja Kettu ei oo mikään nopee tapaus saada läpi ja muutenkaan. ''Kiva poni, ei helpoin peli.''

Sitten mä kapusin selkään ja Kettu oli heti aika kiva, joten kyllä Nelli sen ainaki jotenki oli saanut läpi! Varsinkin laukassa ja käynnissä oli tosi hyvä ja ravissakin (jossa mun on aina yhtä vaikee saada poni läpi) tuli ihan hyviä pätkiä, ainakin puolen ympyrän verran! Mitään ihmeellistä en tehny, parit laukanvaihdot ja sen sellaista.

oijoijoi sisäkäsi..




 Tänää kävin kans ratsastaa Ketun, Kettu oli nyt poikkeuksellisesti yhellä toisella tallilla, joten sinne mentiin Oonan kanssa! Menin alkuun gramaaneilla ja Kettu tuli heti melkeen tosi hyväksi! Tein vähän kaikenlaista, siirtymisiä, parit pidennykset yritettiin, voltteja, väistöjä yms. ja paria ravipuomiakin tultiin, niin että ponin piti pidentää askelta siinä. Laukassa ympyröitä, parit vaihdot ja vastalaukkaa.




Jossain vaiheessa otin gramaanit pois ja jatkoin samanlailla työstämistä. Kettu pysy hyvänä! Vähän yritettiin pidentää askelta ja sillälailla. Tällä kertaa Kettu oli itseasiassa ravissa parempi ku laukassa.. :) Laukassa se jotenki levähti.. Yhteensä ratsastelin varmaan jonkun 45 min verran, sitte poni talliin ja kotia kohti!






 pompotipompoti...

Illalla vielä oma tunti, joka oli sitten vika tunti Peikillä. Lopetin siis siellä tunnit ainakin toistaseksi, kun tosiaan tykkään ratsastella vaan oman fiiliksen mukaan ja jos mulla ei oo fiilistä vaikka tuupata koulua niin sillon en sitten oikeesti jaksa yhtään keskittyä ja muutenkin, oon niiiin laiska ratsastaa... Menin vikan tunnin Czapalla taas, kolmatta kertaa putkeen ja ei menny mitenkään erityisen hyvin, tehtävät suju ihan ok, mut muuten hevonen ei ollu mikään kauhean hyvän tuntunen..

14 kommenttia:

  1. wau iha sika hienosti!! ♥ hyvääääää

    VastaaPoista
  2. uudestaan että aivan ihana kalapaita :D !

    VastaaPoista
  3. menit niiin hyvin!!!♥ oli ilo kuvata tollasta ratsukkoa, vaik sul oli mielessä muuta kehhehe :):) ja czäpäki niin makeelta näytti sun allas♥♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pöh oona!!♥ czapa nyt ei varsinkaa menny mitenkään.... mutta kiitos ihanaa! ;)♥

      Poista
  4. ooiii hienot!!! upeesti kettu liikkuu♥

    VastaaPoista
  5. Oot nii pro, ja nii on poniki !! Upeit ootte !! :o <3

    VastaaPoista
  6. Mitää missä kettunen on? :o
    Mut hienoja ootte proro ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli poikkeuksellisesti etelä-vantaan ridakoulul, nyt kyllä kotona taas :) kiitos♥

      Poista