lauantai 8. kesäkuuta 2013

Estehyppelöt [kuvia ja kooste]

Ensinnäkin, kiitos tosi paljon +400 lukijalle!! Huui, teitä on jo tooosi paljon! Mutta aktiivisuutta kaivattaisiin lukijat.. ;)

Tänää menin ratsastaa Ketun ja Fanny ja Wilma tuli mukaan kuvailemaan ja auttelemaan! Oli sovittu, että hyppäisin Ketun kanssa, mutta yks toinen oli hypännyt Ketulla eilen jotain, joten vähän tuli suunnitelmiin muutoksia... Hyppäsin siis silti jonkin verran, mutta esteet pysyivät siinä ~60cm, lopuksi tultiin paria estettä vähän korkampana. Kettu hyppäs tosi hienosti ja oli aika innokas! Ite alussa taas olin aika hukassa ja tuli pari huonoa hyppyä. Parien hyppyjen jälkeen alkoi kumminkin sujumaan jo paremmin ja paikatkin alkoi löytymään.

Alussa käytiin maastossa verkkailemassa!







 

no tulipas huonolaatusena.. ja katon joka hypyn jälkee alas et kumpi laukka..

Oli kyllä kiva taas vähän pomppia, kettu on niiin hieno estepounii! Itellä vaa vähän ongelmia oman asennon, katseen ja askeleiden kattomisen kanssa.. Treeniä treeniä! Kiitos Fanny ja Wilma kuvailuista ja avusta!!

Ainiin, eilen mulla oli tietenkin tunti ja menin taas Czaplinekilla. Verkassa taas oli tosi epätasainen ja vähän hidas, mutta laukka-käynti-laukka siirtymisillä sain sitä vähän terävämmäksi. Tehtävänä tehtiin kolmikaarista kiemurauraa ja siinä tehtiin siirtymisiä ravi-käynti-ravi ja ravi-käynti-laukka-ravi ja siitä toisen laukannosto. Kuulemma oli onnistunut tunti ja istuin hyvin? (yritin kyllä tosiaan keskittyä tällä tunnilla mun käsiin, jotka aina irtoaa kyljistä ihan irti, jalkoihin jotka heiluu ylös alas, nyrkkeihin jotka ei pysy pystyssä ja käsiin jotka painautuu hevosen kaulaan kiinni...) Kun Czapa oli rento niin mun oli helpompi istua siellä ja välillä huomasin itekki että nyt jalka pysyy paikalla! Itekki olin ihan ok tyytyväinen tuntiin, mutta oon vaa nyt jotenkin menny taaksepäin tässä ratsastuksessa.. (sekä istunta, että vaikuttaminen hevosiin.., ite oon kyllä ollut nyt pidemmän aikaa tositosi laiska ratsastamaan koulua..)

30 kommenttia:

  1. oiii hienooott♥ kettulettu on niin super hyppää!! varsinki tokavika kuva iha sika hieno, ootte superit! treeniitreenii vaa ;) hienooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitttii!♥ ja niimpää! ihanaa ku nyt oon päässy jopa 2 kertaa kuukaudes pomppaa ku enne pääsin ~kerra puoles vuodees!!

      Poista
  2. Kiva blogi, liityin lukijaks :) !

    http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oiii ihana postaus <3 hienosti menittee hihi <3 toi loppu oli iha sika hyvä!! Toi hidastus ka vaihto, ihana :* tälläisii vaa lisää, nii hyvii <3

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus!

    Käytlö kurkkaa mun ja mun keverin blogin :)?
    http://hucklebukle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva blogi +hyviä kuvia:)! Liityin lukijaks! + http://bellaroosaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Jee kiva postaus taas! :) ootte tosi hienoi Ketun kans ;) +++hyppäät tooosi hyvin :)

    VastaaPoista
  7. voi tuih ootte hienoja ♥
    jee hui sulla on paljon lukijoita mut oot kyl kaikki ansainnu! ;)

    VastaaPoista
  8. varmaa kettu muuttanu tuomarinkylää, asun ihan 10min kävelymatkan päässä sieltä :D oon tosiaan siis se ketun entinen vuokraaja, joka kommentoi siihen videooki (jenzyy100) mut siis piti sanoo et ootte tosi hieno pari ja ratsastat niin siististi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa!! :D tuu ihmees ponii kattoo sinne joku päivä jos haluut! :D oispa se noin lähellä muoki... kiitos paljoon! :)

      Poista
    2. voisin tulla kattomaan joku päivä :)!

      Poista
  9. kamala ku pompitte vaa tollai ihihihii XD noeivaa superhienosti meni ja jeee hyvä te!!♥

    VastaaPoista
  10. onks tuol tallil mis kettu asuu ni semmost valkost Vilgas ponii ? :) ja ootte ihana pari !

    VastaaPoista
  11. Uh todellaki teen susta esteratsastajan, oot niiiin hyvä siinäKIN! :D

    VastaaPoista
  12. Miten osaat ratsastaa noin hyvin? Onks siihe joku taika-juoma!? Ihana Kettu!!:)

    VastaaPoista
  13. oiiii vitsi hyppäät hyvin tuituii!!! :D ihania kuvia♥♥

    VastaaPoista