sunnuntai 27. tammikuuta 2013

kuulumiset kuvien kera

Moikka! En oo nyt vähää aikaa kirjotellu, kun en oo saanu mitää materiaaliaakaan ratsastuksista.. Mutta kaks viikkoo sitten perjantaina jatku Peikillä tunnit ja menin Ladrolla. Tunti meni ihan hyvin, alussa ratsastin opettajan sanojen mukaan tosi varovasti ja huomasin sen itekkin, laukan jälkee ''normalisoiduin'' ja johan alko heppakin toimii! Tehtii tunnilla vaa jotai avoja ja laukka-käynti siirtymisii, avot suju, siirtymiset ei.

Viikko sitten perjantaina en päässy tunnille, ku olin risteilemässä! Mutta tänä perjantaina menin pitkästä aikaa Czaplinekilla ja se oli tosi kiva. Tehtii pohkeenväistöö kaikissa askellajeissa ja suju tosi hyvin. Ei siitä sen enempää, ku ei oo mitää materiaaliikaan. :(

Tänää mentii Nellin kaa tallille, ajatuksena mennä kunnon maasto. Kuvailtii eka ulkona vähän ja tuli kivoja kuvia!


 

Sit lähettiin maastoon ja mentiin yhelle tielle. Se oli aika hyvässä kunnossa, sellanen toosi pitkä suora, varmaa kilsan pituinen. Mentii yhtä kohtaa siin jonkin aikaa edestakas, siin pysty iha huoletta laukkailla ja ravailla. Se oli nii kivaa, sanoin ainaki viis kertaa '' tää on nii hauskaa'' :Dd.... Vitsi poniki tykkäs, se oli aika super ratsastaa siinä. Laukassa se oli tosi tyytyväisen olonen, meni sellasta piitkää ja rentoo laukkaa tyytyväisenä! Ravissakin askel pidenty ihan kivasti, ku vähän pyys eteen, hieno poni. Mentii sit vielä pellolle, joka tosin ei ollu kauheen hyvässä kunnossa.. Mutta Ruuben oli siinä ihan ok, vaikkei kunnolla oikee halunnukkaa liikkuu siinä, kun pohja oli mitä oli.






ps. muistakaa kattoo toi edellinenkin postaus, jossa on vastauspostaus video, kun tänää tuli vähän niinku kaks postausta nii jos joku ei huomaa tota toista. :)

13 kommenttia:

  1. toi vika kuva on sikkekiva :) ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva tää postaus ja hienot te ♥

    VastaaPoista
  3. Ootte nii söpöjä rubsun kanssa, tui♥
    Ja muutenki oot aina yhtä pro ;) whii♥

    VastaaPoista
  4. ihanii kuvii noi poseeraus kuvat ♥ ja sit kans noi pelto kuvat!! ootte nii upeita ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva postauss:) Toivottavasti saat lähiaikoina jonkun kuvailee sun tuntimenoo, ois kiva nähä;) Ja hienosti ruubenil!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpää! näin talvisin on vaa vähä vaikeempi saadaja ja sillee.. :/ mut kiitos lindaa! :)♥

      Poista
  6. pakko nyt laittaa uudelleen, kun en nyt löytänyt jäikö se mun kysymys tänne:

    Eli kuka hevonen on tässä videossa: http://www.youtube.com/watch?v=RdOopzmyq80&feature=youtu.be

    Tämä tieto on minulle todella tärkeä, toivon pikaista vastausta.
    Vastaa sähköpostiin: rauhanenkeli_@hotmail.com

    VastaaPoista