sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aika lopettaa...

Kuten jotkut ovatkin varmaa huomanneet, itselläni ei paljoa enää ole intoa tähän hevosharrastukseen eikä myöskään bloggaamiseen. Olen nyt miettinyt tätä asiaa jonkin aikaa ja päätynyt siihen, että tämä reilut kolme vuotta pystyssä ollut blogi oli nyt tässä. Tämä ei ollut mikään äkkinäinen päähänpistos, sillä onhan tämä ratsastelu ollut jo pidemmän aikaa mitä on ja näiden postauksien laatu myöskin. Varmasti yhtenä syynä myös tuo pitkä talli matka, johon ei enää jaksaisi käyttää niin paljoa aikaa. Itselläni kiinnostuksen kohteet nykyään hieman erilaiset eikä mua näin suoraan sanottuna enää hevoset tai hevostelu paljoa kiinnosta. Mikä sitten on syy, että ratsastan yhtä silloin tällöin? No, tuo polle nyt on vaan niin tärkeäksi itselleni vuosien myötä tullut, että siitä ei jotenkin raaskisi luopua... Ruubenin kanssa siis yhä jatketaan silloin tällöin yhdessä touhuilemista, ainakin toistaiseksi. Tää harrastus vie ainakin ajatukset hetkeksi muualle ja unohtaa arjen murheet. :)

Kiitän vielä kaikkia, jotka ovat ahkerasti jaksaneet lukea näitä postauksia ja kommentoineet. Nyt on aika lopettaa, mutta eihän sitä ikinä tiiä, jos vielä joskus kunnolla innostun uudestaan tästä hevostelusta ja bloggaamista. En nyt keksi oikein enempää tähän mitään, mutta kysykää, jos jotain jäi epäselväksi.

Tähän loppuun vielä laitan tänäiseltä muutamat kuvat, ihan tätä viimeistä postausta varten halusin.





 
  

21 kommenttia:

  1. Lempi bloggaaja lopettaa :/ Mutta onneks nään yhtä sun blogin tähtee nimittäin vuokraan Rommia ja mulla on myös sille blogi www.kovempaaonainakivempaa.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
  2. voi harmi .. blogiasi oli aina kiva lukea ja bannereitakin tein mielelläni! mutta turha itseään on pakottaa mihinkään. mutta kyselisin, että mitkä on sun mielenkiinnon kohteesi tällä hetkellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun bannerit oli kyllä tosi hienoja, joten kiitos, kun jaksoit niitä useamman kerran mulle väsäillä! Jaa tota en jotenkin osaa vastata tohon mitenkään järkevästi... :D

      Poista
  3. Harmi että päädyit lopettamiseen! :-( Hyvää kevättä sulle. :-))

    VastaaPoista
  4. Voi harmi! Mä niin tykkään tästä blogista :( Mut tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  5. Voi eei :( sun blogi on ollu aina yks mun lemppareista ja joka kerta yhtä innolla ootan uusia postauksia! Harmi ettei enää tää harrastus kiinnosta, tiiän itekki miltä tuo tuntuu.. Mutta oot kyllä lahjakas ratsastaa, ehkä joskus vielä innostut taas ;) hyvää jatkoa kaikin puolin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Mutta niin, ei sitä tiiä vaikka vielä joskus tästä kunnolla innostuisikin. Kiitos paljon Meri! :)

      Poista
  6. Voi ei, täältä oli niin kiva seurailla Rommia ja Ruubenia :( jatkatko Rommilla käymistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Fiiliksen mukaan käyn yhä eli toisinaan. :)

      Poista
  7. Ymmärrän sun päätöksen ja fiilikset aivan täysin, sillä itse olen samassa pisteessä. Sun blogia oli älyttömän kiva seurata, postaukset pysy laadukkaina ja mielenkiintosina kerta toisensa jälkeen. Paljon tsemppiä sulle sekä yhtälailla Ruubenille jatkoon!

    Ja pakko vielä mainita että aivan ihania kuvia, ootte niin hyvännäkönen pari :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat sullekki, harmi siis että sullakin tää tilanne.. Mutta voi kiitos paljon! :')

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus! Ihania kuvia etenkin tuo viimonen. Ulkoasu on tosi kiva :)

    www.ponityttoseikkaileee.blogspot.fi

    VastaaPoista